Renovlies Expert

U kunt bij ons terecht voor top kwaliteit renovlies. Dit is het sterkste renovlies dat er is. Ons renovlies behang camoufleert kleine gaatjes en oneffenheden in uw muren en eventueel plafonds.

renovlies

Wat is renovlies?

Reno(vatie)vlies is gemaakt van papier met glasvezels. Het renovlies overbrugt kleine scheurvorming in de wanden en zorgt voor een strak en glad geheel. Na het repareren van scheuren en wegwerken van de oneffenheden zorgt deze behangsoort voor egale muren. Het is sterker en stootvaster dan het oude soort renovlies. Daarnaast voorkomt het verdere haar en krimpscheuren in uw wanden. Uw wanden zullen er weer als nieuw uitzien! Lees hieronder verder over de voordelen van renovlies.

Voordelen renovlies

  • Egaliserend
  • Beschermend en verstevigend
  • Scheuroverbruggend
  • Gladde afwerking, zelfde als stucwerk
  • Naadloze afwerking, geen banen te zien
  • Voordeliger als stucwerk
  • Makkelijk overschilderbaar

Renovlies behang aanbrengen

Renovlies zorgt voor een elegante en sfeervolle uitstraling als dit op de juiste manier wordt aangebracht. Laat dit daarom atijd doen door een vakman van Schildersbedrijf MJF. Schildersbedrijf MJF is de renovlies specialist van Nederland. Uw nieuwbouwwoning wanden zien er op relatief eenvoudige wijze als stucwerk uit. Daarnaast zult u geen last meer hebben van scheuren en is het kras en stootvaster. Het is bovendien goedkoper als stucwerk. Kortom met renovlies behang behaalt u het mooiste resultaat voor de beste prijs.

Renovlies behang sausen met latex verf

Renovlies behang kan in elke gewenste kleur gesaust worden, maar hoe werkt dit? Bij Schildersbedrijf MJF maken we gebruiken van al voorbewerkt/voorgeschilderd reno(vatie)vlies behang. Hierdoor hoeven we minder latex aan te brengen en toch een top eindresultaat krijgen. Helemaal als het icm gaat met onze top A merk latex, zoals bijv Sps maar kan dat met elke kleur?

Waar zijn wij werkzaam?

WIj zijn werkzaam in heel Nederland en regelmatig werkzaam in bijvoorbeeld Rotterdam, Den haag, Delft, Westland, Leiden, Vlaardingen, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, Dordrecht ect ect

Vrijblijvende offerte aanvragen: