Welkom bij Schildersbedrijf MJF. Uw vakman voor Zuid Holland. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Renovlies behang

Renovlies behang

Renovlies behang is een redelijk nieuwe afwerking van al uw muren en zelfs plafonds kunnen ermee geplakt worden. Als u naar afgewerkt renovlies  kijk ziet het  eruit uit alsof al uw muren zijn gestuct. Het voordeel tegenover stucwerk is dat je met renovlies behang nooit last zal hebben van krimpscheuren.

En renovlies behang werk inclusief afwerking is altijd goedkoper als stucwerk inclusief afwerking. Wij brengen renovlies behang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, met renovlies behang bent u verzekerd van een moderne uitstraling. Als na het plakken van de renovlies behang alles word gekit en afgewerkt zien de muren of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct! Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang.

Wij werken met het bekende 150 a  200 grams renovlies  op rollen van 1,00 meter breed. Wij bieden renovlies behang aan in een totaalpakket zodat wij al uw muren en plafonds strak en glad kunnen maken voor zeer voordelige prijzen.

Prijzen:

Renovlies behang bieden wij per m2 aan inclusief afwerking van het behangwerk in welke kleur dan ook. U kunt er ook voor kiezen om de afwerking van de latex aan te brengen in bijv zijdeglans of afneembare latex. Wij werken alleen met top merken zoals, Sigma, Bristol Coatings, Perfax, Sikkens, Pro Gold ect. Bij ons bent u altijd verzekerd van top kwaliteit renovlies . In ons totaalpakket zitten alles kosten verwerkt zo staat u achteraf nooit voor een verrassing.

renovlies behang nieuwbouw

  Ons totaalpakket bestaat uit:

  • Machinaal schuren van de wanden
  • Top kwaliteit glad Renovlies  (merk Copagro) 150 of 200 grams (zeer goede, ondoorzichtige en dikke kwaliteit)
  • Het pakket is inclusief lijmen (merk Copagro) van de wanden
  • Aanbrengen van het behang door een vakman van Schildersbedrijf MJF.
  • Afkitten van de naden met een speciale anticrack kit, zoals plafond/muur/inwendige hoeken/kozijnen enz
  • Dekkend latex aanbrengen met een top kwaliteit latex van Sigma of SPS Multimat klasse 1 volledig schrobbaar in kleur of in wit
  • Geen voorrijkosten in de straal van 25km
  • Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras
  • Goede garantie op al het afgeleverde werk.

Wij kunnen ook renovlies met een motief of structuur aanbrengen, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.

Professionele behangmachine:

renovlies behang nieuwbouw

Wij zijn regelmatig werkzaam in de plaatsen: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Naaldwijk, Gravenzande, Wateringen, Den haag , Leiden, Maassluis, Bergambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Delft, RIjswijk, Monster, Alphen aan de rijn, Krimpen aan de ijssel, Capelle aan de ijssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Barendrecht, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Flevoland, Maasstricht, Zuid Holland, enz enz

Facebook
Facebook
YouTube