Renovlies behang

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang is een redelijk nieuwe afwerking voor al uw wanden en plafonds. Als u naar afgewerkt renovlies behang kijkt dan ziet het eruit alsof uw wanden gestuct zijn. 

Het voordeel van renovlies tegenover stucwerk is dat je met renovlies een stuk minder last zal hebben van krimpscheuren. En renovlies behang is altijd goedkoper als stucwerk inclusief impregneren en latex spuiten. Wij brengen renovlies aan voor nieuwbouwwoningen, met renovlies behang bent u verzekerd van een modern moderne uitstraling. 

Als na het plakken van het renovlies behang alles word gekit en afgewerkt zien de wanden of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct! Als renovlies goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. 

Wij werken met het bekende 150 a  200 grams renovlies op rollen van 1,00 meter breed. Wij bieden renovlies aan in een totaalpakket zodat wij al uw muren en plafonds strak kunnen maken voor zeer voordelige prijzen.

Prijzen renovlies:

Renovlies bieden wij per m2 aan inclusief afwerking van het behangwerk in welke kleur dan ook. U kunt er ook voor kiezen om de afwerking van de latex aan te brengen in bijv zijdeglans of afneembare latex. 

Wij werken alleen met top merken zoals, Sigma, Perfax, Sikkens, Pro Gold ect. Bij ons bent u altijd verzekerd van top kwaliteit renovlies . In ons totaalpakket zitten alles kosten verwerkt zo staat u achteraf nooit voor een verrassing.

Ons renovlies pakket:

Wij kunnen ook renovlies met een motief of structuur aanbrengen, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.