Vve beheer schilderwerk

Ons team schilders staat klaar voor u!

Schildersbedrijf MJF verzorgt het onderhoud van uw Vve beheer schilderwerk in uw regio, als specialist in de sector ‘Vereniging van Eigenaren’. Een vertrouwde naam met garantie, duurzaamheid, advies, Service en zeer milieubewust

In welke regio voert Schildersbedrijf MJF vve beheer schilderwerk uit?

Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Zuid Holland, ons bedrijf beschikt over hoogwerkers en diverse soorten steigers om het schilderwerk uit te voeren

Biedt Schildersbedrijf MJF de vve garantie?

Jazeker de garantie die u krijgt bij ons is uitzonderlijk hoog, dit kunnen wij ook doen ivm onze uitstekende kwaliteiten verf van Sikkens. Vraag naar onze voorwaarden.

verzorgingshuis vve

Project in onderhoud 2021

16 woningen op de planning in 2021 Verzorgingshuis in Rotterdam. Alle kozijnen, deuren en galerijen zullen voorzien worden van een nieuwe primer laag en 2 laklagen, zodat het verzorgingshuis er weer 10 jaar tegen aan kan. Mede mogelijk gemaakt door Sikkens.

Graag verwelkomen wij ook uw VVE ook tot ons klant bestand!

Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van wooncomfort, maar achterstallig onderhoud kost ook geld!  Kies voor kwaliteit! Schilderbedrijf MJF is uw betrouwbare partner voor schilderwerkzaamheden aan uw Vve `s. Kies Schildersbedrijf MJF voor al uw onderhoud aan appartement gebouwen, flat gebouwen, kantoor en bedrijfshallen etc

Vve beheer schilderwerk belangen onderhoudswerk

Tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen aan toe. Bovendien, achterstallig onderhoud resulteert ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan. Goed onderhoud zorgt daardoor al snel voor een meerwaarde. De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend. 

Schildersbedrijf MJF is betrouwbare partner

Schildersbedrijf MJF, onder leiding van Mike Helbers, is een betrouwbare partner die al jarenlang professioneel schilderwerk aflevert aan talloze particulieren, bedrijven en VVE’s. Wij maken de kreet waar: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, en dat is precies de reden waarom men kies voor Schildersbedrijf MJF.

Over de diensten van Schildersbedrijf MJF.

Alle bewoners van een appartementencomplex hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk is daarbij een belangrijke post in het totaal onderhoudsbudget van de vereniging van eigenaren. Voor het vve onderhoud zijn de kosten voor de komende 10 jaar wat betreft het schilderwerk bekend. Zo kunnen de overige vve diensten berekend worden voor de optimale woonwaarde van het complex.

Advies voor onderhoud Vve beheer schilderwerk

Onderhoud middels verfsystemen is noodzakelijk. Niet alleen bij traditionele bouwmaterialen als hout en stalen kozijnen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Ook voor moderne bouwmaterialen als thermisch verzinkt staal, kunststof en aluminium is in veel gevallen de bescherming van een verfsysteem onmisbaar, net als reinigen en eventueel in een wax zetten.

Advies voor kleur en materiaal keuze | VVE beheer schilderwerk

De toepassing van kleuren in de bouw verandert door trends en visie van architecten en woningeigenaren, maar ook door nieuwe bouw- en verfmaterialen en nieuwe kleurcollecties. Kleurkennis is belangrijk. Kleur is een belangrijk element in de bouw. In de ontwerpfase moet al rekening gehouden worden met factoren als esthetiek, omgeving en materiaalsoort.

Mike Helbers uw specialist voor VVE onderhouds werkzaamheden

Vraag vrijblijvend een offerte aan