Deuren en kozijnen spuiten

Deuren en kozijnen spuiten met een professionele watergedragen verf! 

 

De deur is de toegang tot uw huis, kantoor of bedrijfsruimte en hiermee uw visitekaartje. Die deur moet natuurlijk goed in de verf zitten. Met alleen schilderen is het vaak niet mogelijk de deur echt mooi te krijgen.

Wij spuiten alle soorten deuren en kozijnen. De ondergrond maakt eigenlijk niet uit, want overal hebben we de juiste coating en grondlaag voor. Dus of u nu een draaideur, een zwaaideur of een schuifdeur heeft, wij zorgen voor een perfecte coating. Wij spuiten de deuren altijd in onze eigen stofvrije spuitcabine . Door het spuiten van de deuren en kozijnen in deze beschermde omgeving kunnen wij de hoge kwaliteit bieden die we beloven.

Deuren en kozijnen spuiten:

Voor het  spuiten van kozijnen en deuren gebruiken wij het Easy spray  spuitsysteem, aangebracht middels het airless systeem.  Met deze systemen kunnen wij een laagdikte aanbrengen van  200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast maar 70mu wordt  aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld van zwart naar wit in één behandeling dekkend  gespoten worden. Mocht er meer verf nodig zijn dan spuiten we dit uiteraard.

Voordelen  Easy spray:

  • grote laagdikte lak spuiten ( tot wel 200mu, met kwast max 70mu) = altijd  dekkend.
  • zowel  muren en plafonds als kozijnen en deuren.
  • minder druk = rustiger spuiten, mooi resultaat.
  • minder nevel
  • zijdeglans en hoogglans

Materialen:

Wij werken met professionele A kwaliteit verf, latex en en muurverven, zoals Sikkens, Prinssen, Bristol en Sigma dit zijn zeer goede kwaliteit muur (verven) en latexen. De muur (verven) en latexen zijn geschikt voor binnen en buiten en deze kunnen wij spuiten in elke gewenste ral-kleur. Heeft u een eigen kleur ook die kunnen wij spuiten. 

Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.