Deuren en kozijnen spuiten op lokatie!

Deuren en kozijnen spuiten is snel en mooi, en een heel stuk mooier dan traditioneel schilderwerk. Wij spuiten alle soorten deuren en kozijnen. De ondergrond maakt eigenlijk niet uit, want overal hebben we de juiste coating en grondlaag voor. Dus of u nu een draaideur, een zwaaideur of een schuifdeur heeft, wij zorgen voor een perfecte coating. Wij spuiten de deuren altijd in onze eigen stofvrije spuitcabine . Door het spuiten van de deuren en kozijnen in deze beschermde omgeving kunnen wij de hoge kwaliteit bieden die we beloven. 

Deuren en kozijnen spuiten:

Voor het spuiten van deuren en kozijnen op lokatie gebruiken wij een air assist verfspuit systeem. Met dit verfspuit systeem kunnen wij een laagdikte aanbrengen van 200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast maar 70mu wordt aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld van zwart naar wit in één behandeling dekkend gespoten worden. Mocht er meer verf nodig zijn dan spuiten we dit uiteraard. Ons verf is enorm goed dekkend en dit zult u ook terug zien in het werk.

Wat kost deuren spuiten?

Dit ligt aan de staat en onderhoud van de deur. Moet er geplamuurd worden? Moet er eerst een primer op? (bijna altijd) Wat is de ondergrond? etc

Wat kost kozijnen spuiten?

Dit is afhankelijk van de grote van de kozijnen en of wij de kozijnen op lokatie kunnen spuiten of dat wij de kozijnen bijv bij u moeten ophalen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op en stuur een paar foto`s naar info@schildersbedrijfmjf.nl

Kunnen jullie deuren en kozijnen ophalen?

Ja dit is zeker mogelijk, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Voor en na op lokatie

deuren en kozijnen spuiten
gespotendeuren

Op lokatie verf spuiten?

Ja dit is mogelijk, vaak bij oudere deuren maak je meer schade met verwijderen, dan je mooi maak met spuiten, daarom kiezen sommige klanten daarom om de deuren bijv op lokatie te laten spuiten met verf dmv een airassist latex spuitmachine,

Voordelen deuren en kozijnen spuiten

 • Grote laagdikte lak spuiten ( tot wel 200mu, met kwast max 70mu) = daarom altijd dekkend.
 • Zowel muren als plafonds en kozijnen en deuren
 • Minder druk + rustiger spuiten
 • Minder nevel
 • Zijdeglans en Hoogglans

Kwaliteiten van de (lak) verf bij deuren en kozijnen spuiten

Wij werken met professionele A kwaliteit verf, latex en en muurverven, zoals Sikkens, Prinssen, Bristol en Sigma dit zijn zeer goede kwaliteit muur (verven) en latexen. De muur (verven) en latex (en) zijn geschikt voor binnen en buiten en deze kunnen wij spuiten in elke gewenste ral-kleur. Heeft u een eigen kleur ook die kunnen wij spuiten.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf MJF om onze deuren te spuiten?

Als u uw deuren laat spuiten door Schildersbedrijf MJF uit Gravenzande, Zuid Holland, dan realiseert u zeker weten het wauweffect. Wij zijn uw specialist in het vernieuwen van bijvoorbeeld kantoor- en bedrijfspanden, winkelinterieurs, maar ook voor particulieren. Dit doen wij door milieuvriendelijk uw deuren en kozijnen te spuiten, ongeacht het materiaal waarvan deze gemaakt is. Dus of het om PVC deuren overspuiten gaat of om houten deuren of opdekdeuren: wij staan voor u klaar.

Uw deuren laten spuiten geheel volgens uw wens

Er is geen deur die wij niet overspuiten voor een prijs die u zeker weten aangenaam verrast. Voor alle deurmaterialen geldt dat wij een prachtig resultaat garanderen. Door bijvoorbeeld uw PVC deur te spuiten in een nieuwe en frisse kleur, zal de looks van uw pand direct een compleet andere zijn.

Deuren laten spuiten

Zoals aangegeven, zijn onze prijzen niet de duurste. Wij van Schildersbedrijf MJF weten u te verzekeren van de scherpste tarieven. Ook wanneer het spuiten van uw deuren en kozijnen bijv niet tot de mogelijkheden behoort. Wij komen dan namelijk met onze zelfde expertise en jarenlange ervaring uw deuren lakken met de ambachtelijke techniek, zoals de roller en kwast. De resultaten zijn zonder enige twijfel vergelijkbaar met de resultaten die u met verf spuiten of overspuiten bereikt. Klanten zullen dan ook positief reageren en ook voor al ons schilderwerk en renovlies behang (werk) bent u bij ons verzekerd van de laagste prijzen. Ook voor grote hoeveelheden deuren en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke en particulieren klanten


Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons welkom voor het spuiten van deuren en kozijnen. Onze spuitcabine is van alle moderne technieken voorzien. Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid deuren in een zeer kort tijdsbestek te spuiten. Iedere deur krijgt bij ons dezelfde aandacht waardoor het eindresultaat verbluffend is. Doordat wij in staat zijn om een grote partijen deuren tegelijk te kunnen spuiten, kunnen wij hiervoor de prijs laag houden. Ook benieuwd wat de prijzen zijn om uw deuren te laten opfrissen?

De complete metamorfose

Naast gewoon deuren en kozijnen te spuiten kunt u er bij Schildersbedrijf MJF ook voor kiezen om uw meubels een compleet nieuwe look te geven. Want wij spuiten eveneens bijv plaatmateriaal en meubels. U creëert zo een mooie uitstraling van uw bedrijf, uw kantoor, uw winkel of woning. Benieuwd naar wat wij voor uw deuren, kozijnen en of wanden en plafonds kunnen betekenen? Laat het ons weten en onze ervaringsrijke adviseur komt bij u langs voor een advies op maat.

Wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.

  Meer werkzaamheden die wij uitvoeren:

  Renovlies Behang

  Nieuwbouwwoning worden voornamelijk afgewerkt met Renovlies Behang. Lees verder hierover.

  Latex Spuiten

  Wanden en plafonds latex spuiten. Snel en voordelig..

  Spackspuitwerk

  Afwerken van betonnen plafonds.