Schilderwerk Top kwaliteit Binnen en Buiten Sigma! Gratis offerte!

Het binnen en buitenschilderwerk, van uw woning is regelmatig aan een nieuwe lik verf toe. Goed schilderwerk beschermt en verfraait uw woning of bedrijfspand.

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen, deuren, goten en dakkapellen maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder vallen ook schuttingdelen en de buitenkant van de schuur hieronder.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Buitenschilderwerk is ongeveer een keer per vijf jaar toe aan een nieuwe lik verf. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder aan onderhoud toe, door de invloed van zon en regen. Schilderwerk op het noorden en oosten heeft minder aandacht nodig. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor een schilder. Let vooral op de liggende onderdelen, zoals een vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint. De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen, zoals houten kozijnen, tegen weersomstandigheden. Schilderwerk voorkomt bijvoorbeeld dat hout gaat rotten. Daardoor gaan de kozijnen langer mee. Uw huis schilderen is dus belangrijk om het in een goede staat te houden.

Voordelen

 • Bescherming van materiaal Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. Als uw woning regelmatig geschilderd wordt, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over bijvoorbeeld houtrot.
 • Waarde van uw woningDaarnaast geeft schilderwerk een ander uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris en mooi uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.
schilder westland

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw huis. Als u zorgt voor een goede voorbereiding en uitvoering van het binnenschilderwerk, heeft u straks een mooi resultaat. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.

Voordelen

Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnenschilderwerk. Logisch, want een nieuwe kleur op de muren of strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Maar daarnaast zorgt binnenschilderwerk voor:

 • Bescherming tegen slijtage
  Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staan, gaat het langer mee.
 • Bescherming tegen vocht
  De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buitenschilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.
 • Bescherming tegen schimmels
  In vochtgevoelige ruimtes zoals de badkamer of een kelder zorgt schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat.

Merken

De merken die wij gebruiken zijn allen van top kwaliteit. De merken die wij gebruiken zijn Sikkens, Sigma.

Wij zijn regelmatig werkzaam in de plaatsen:
Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Naaldwijk, Gravenzande, Wateringen, Den haag , Leiden, Maassluis, Bergambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Delft, RIjswijk, Monster, Alphen aan de rijn, Krimpen aan de ijssel, Capelle aan de ijssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Barendrecht, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Flevoland, Maasstricht, Zuid Holland, enz enz