Renovlies behanger inhuren van Schildersbedrijf MJF. Gratis Offerte?

Zoekt u een renovlies behanger dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor zeer hoogwaardig renovlies dat perfect geschikt is voor nieuwbouwwoningen. Wij werken met renovlies afkomstig van Intervos wandafwerkingen. Dit is de beste keuze voor een nieuwe woning.

renovlies-behanger
Renovlies-behang-aangebracht

Wat is renovlies?

Reno(vatie)vlies ook wel glasvezelbehang of glasweefselbehang genoemd is gemaakt van papier met glasvezels. Het behang overbrugt kleine scheurvorming in de wanden. Het is sterker en stoot vaster dan het oude soort bouw behang wat vroeger gebruikt werd. Daarnaast voorkomt het verdere haar en krimpscheuren in uw wanden. Uw wanden zullen er weer als nieuw uitzien!

Voordelen

 • Egaliserend
 • Beschermend en verstevigend
 • Scheuroverbruggend
 • Gladde afwerking, zelfde als stucwerk
 • Naadloze afwerking, geen banen te zien
 • Voordeliger als stucwerk
 • Makkelijk overschilderbaar

Wat kost een renovlies behanger?

Gemiddelde kosten per m2 voor een nieuwbouwwoning liggen tussen de 14 en 17 euro exclusief btw. Uitgaande van goede kwaliteit renovlies van bijv Intervos wandbekledingen en een kwaliteit klasse 1 afwasbare latexverf.

Werkwijze renovlies behanger Schildersbedrijf MJF

 1. Schuren van de wanden
 2. Renovlies van Intervos special voor nieuwbouwwoningen, inclusief lijm
 3. Aanbrengen van het vlies door Schildersbedrijf MJF.
 4. Afkitten met een speciale anticrack kit
 5. Dekkend latex opbrengen met een top kwaliteit latex schrobklasse 1
 6. Geen voorrijkosten in de straal van 25 kilometer
 7. Afspraak is afspraak, geen addertjes onder het gras
 8. Garantie op al het afgeleverde werk

Uitstraling

Het vlies zorgt voor een elegante en sfeervolle uitstraling als dit op de juiste manier wordt aangebracht. Laat dit daarom altijd doen door een vakman van Schildersbedrijf MJF. Schildersbedrijf MJF is de renovlies specialist van Nederland. Uw nieuwbouwwoning wanden zien er op relatief eenvoudige wijze als stucwerk uit. Daarnaast zult u geen last meer hebben van scheuren en is het kras en stootvast. Het is bovendien goedkoper als stucwerk. Kortom met renovlies behaalt u het mooiste resultaat voor de beste prijs.

Afsausen met latex

Renovlies kan in elke gewenste kleur gesaust worden, maar hoe werkt dit? Bij Schildersbedrijf MJF maken we gebruiken van al voorbewerkt/voor geschilderd behang. Hierdoor hoeven wij minder latex aan te brengen om toch een top eindresultaat krijgen.

Waarom uw wanden laten behangen door een renovlies behanger van Schildersbedrijf MJF?

U zult ervaren dat wij uw woning voor een voordelig tarief kunnen afwerken. Laat u uw muren door ons behangen, dan bent u verzekerd van mooie muren die 100% naadloos zijn. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Wij komen op de afgesproken dag en tijd. Onze renovlies behanger (s) werken secuur en snel. Wanneer de opdracht is afgerond zorgen wij ervoor dat alles weer netjes is opgeruimd.

Renovlies behanger van Schildersbedrijf MJF inhuren?

Heeft u een professionele renovlies behanger nodig in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Zoetermeer, Westland, Naaldwijk, Gravenzande, Amsterdam, Den Haag of omstreken? Vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte op. U krijgt van ons een zeer uitgebreide offerte, waarin alles duidelijk staat beschreven, van offerte aanvraag tot uitvoering van de werkzaamheden. Kortom zoekt u een renovlies behanger kies dan voor Schildersbedrijf MJF.

Vrijblijvende offerte aanvragen:

Fout: Contact formulier niet gevonden.