Latex Spuiten Vanaf €3,50 Per m2 ✅ Muren en plafonds spuiten met latex

Latex spuiten is professionele dienst die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld nieuw stucwerk in nieuwbouw. Welkom bij Schildersbedrijf MJF, waar we professionele airless verfspuit diensten aanbieden voor het latex spuiten van uw wanden en plafonds. Als u op zoek bent naar een latex spuiter om uw interieur een nieuwe, frisse uitstraling te geven, dan is het laten spuiten van latex een uitstekende optie. Onze hoogwaardige airless spuit service zorgt voor een perfecte afwerking van uw muren en plafonds, waardoor het lijkt alsof het gloednieuw is.

Wat is latex spuiten?

Latex spuiten is een snel en efficiënt proces waarbij latex muurverf met een airless of air-assisted spuitmachine gelijkmatig op wanden en plafonds wordt aangebracht. Deze methode zorgt voor een professionele afwerking zonder strepen, is geschikt voor verschillende oppervlakken en texturen, en bespaart tijd bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Een van de voordelen van latex spuiten is dat het ook geschikt is voor het behandelen van moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en randen, wat het gebruik van rollers of kwasten overbodig maakt. Bovendien kan deze techniek worden aangepast aan verschillende texturen en structuren, waardoor het geschikt is voor diverse soorten ondergronden.

Al met al biedt latex spuiten een efficiënte en hoogwaardige oplossing voor het sauzen van oppervlakken, waarbij snelheid, precisie en een professioneel resultaat hand in hand gaan.

latex spuiten

Latexverf/Muurverf spuiten op wanden en plafonds

Latex spuiten plafond of latex spuiten muur is tot wel 30% goedkoper als de traditioneel werkwijze met roller en kwast

Ontdek de voordelen van het laten spuiten van latex op uw wanden en plafonds en bekijk onze werkwijze voor meer informatie.

Latex spuiten voordelen

Wanneer u overweegt om uw wanden en plafonds te laten renoveren, zijn er verschillende opties beschikbaar. Echter, het laten spuiten van latex op uw muur is een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder zullen we enkele van de belangrijkste voordelen van deze techniek bespreken:

 1. Eenvoudig aan te brengen: Latex spuiten is relatief eenvoudig en snel aan te brengen. Hierdoor kan het project sneller worden voltooid dan bij traditionele verfmethoden. Bovendien zorgen wij ervoor dat het gehele proces soepel verloopt en dat uw interieur er perfect uitziet.
 2. Naadloze afwerking: Een van de grootste voordelen van het spuiten van latex is de naadloze afwerking. Het resultaat is een egale structuur zonder strepen of sporen van een kwast of roller. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk dat perfect past bij uw interieur.
 3. Meer duurzaamheid: Latex is een zeer duurzame oplossing voor de wanden en plafonds van uw huis of bedrijf. Het is bestand tegen vocht en vuil, waardoor het veel langer meegaat dan andere verfsoorten. Dit zorgt ervoor dat u op de lange termijn veel geld bespaart op renovatiekosten.
 4. Groot kleurenpalet: Door het gebruik van latexverf kunnen we bijna elke gewenste kleur op uw wanden en plafonds aanbrengen. Hierdoor heeft u volledige vrijheid in de keuze van kleur en kunt u uw interieur volledig personaliseren. Als u niet zeker weet welke kleur het beste bij uw interieur past, kunnen we u uiteraard adviseren.
 5. Eco-vriendelijke oplossing: Onze latexverf is een milieuvriendelijke oplossing voor uw wanden en plafonds. Het bevat geen schadelijke stoffen die de luchtkwaliteit in uw huis of bedrijf kunnen aantasten. Dit maakt het niet alleen veiliger voor uzelf, maar ook voor het milieu.
Latex spuiten van plafonds

Belangrijkste punten latex spuiten specialist:

 • Latex spuiten is een uitstekende optie om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven
 • Wij bieden professionele diensten voor het spuiten van latex op uw wanden en plafonds
 • Wij zorgen voor een perfecte afwerking van uw muren en plafonds
 • Ontdek de voordelen van het laten spuiten van latex op uw wanden en plafonds
 • Bekijk onze werkwijze voor meer informatie

Met deze voordelen in gedachten is het duidelijk waarom het spuiten van latex een populaire en effectieve keuze is voor het transformeren van uw interieur. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw interieurwensen.

Werkwijze bij latex spuiten

Bij het laten spuiten van latex op uw wanden en plafonds, hanteren wij een strikte werkwijze om te zorgen voor het best mogelijke resultaat. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe we te werk gaan.

Voorbereiding afplak-werkzaamheden

Voordat we beginnen, dekken we uw vloeren en meubels zorgvuldig af om eventuele beschadigingen te voorkomen. Daarna inspecteren we de wanden en plafonds grondig om eventuele oneffenheden te ontdekken. Deze zullen we eerst repareren voordat we beginnen met het spuiten van de latex.

Latex spuiten nieuwbouw

Wanneer we beginnen met het spuiten van de latex, zorgen we ervoor dat we gebruik maken van hoogwaardige materialen en apparatuur. We beginnen bovenaan en werken naar beneden om ervoor te zorgen dat de latex glad en gelijkmatig wordt aangebracht. We zorgen ervoor dat we precies weten hoeveel materiaal we nodig hebben om elk oppervlak te bedekken, om zo verspilling te minimaliseren en het beste resultaat te garanderen.

Afwerking

Na het spuiten van de latex, zorgen we ervoor dat we alle tape en afdekmateriaal verwijderen en uw interieur netjes achterlaten. We laten de latex drogen en inspecteren de wanden en plafonds opnieuw om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Als alles naar tevredenheid is, zijn wij klaar om ons werk op te leveren. Kortom, onze werkwijze bij het laten spuiten van latex op uw wanden en plafonds is grondig en professioneel. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. U kunt erop vertrouwen dat uw interieur bij ons in goede handen is.

Latex spuiten prijzen

Kosten van latex spuiten per m²Gemiddelde prijs inclusief arbeidskosten per m2
Latex spuiten zonder afplakken€5 – €8 per m2
Latex spuiten inclusief afplakken€8 – €12 per m2
Latex spuiten donkere kleuren€12 – €16 per m2
Impregneren stucwerk€3 – €5 per m2
Latex spuiten specialist

Conclusie

Na het bespreken van de voordelen en onze werkwijze bij het latex spuiten van wanden en plafonds, kunnen wij concluderen dat deze techniek de perfecte keuze is voor het transformeren van uw interieur. Door middel van het spuiten van latex verf kunnen wij uw muren en plafonds voorzien van een egale en strakke afwerking, zonder de vervelende strepen en rollerbanen die vaak ontstaan bij traditioneel schilderwerk.

Onze professionele diensten zullen ervoor zorgen dat uw interieur er weer als nieuw uitziet, met een resultaat dat jarenlang meegaat. Wij zijn experts in ons vakgebied en zorgen ervoor dat elk detail met zorg wordt behandeld voor een optimaal resultaat. Wij hopen dat we u hebben kunnen overtuigen van de voordelen van het latex spuiten van uw wanden en plafonds, en dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voor uw interieurproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Populaire Zoektermen van Latex spuiten

Bij het overwegen van latex spuiten zijn er verschillende relevante zoektermen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste informatie en dienstverleners. Hier zijn enkele veelgebruikte zoekwoorden:

 • Latex spuiten: Latex spuiten is de algemene term voor het aanbrengen van latexverf met een spuitmachine. Het resulteert in een gelijkmatige en professionele afwerking.
 • Plafond spuiten: Voor een strak en egaal plafond is het spuiten van latex een populaire keuze. Het minimaliseert oneffenheden en zorgt voor een moderne uitstraling.
 • Muren spuiten: Of het nu gaat om binnen- of buitenshuis, muren spuiten met latex geeft snel en effectief resultaat. Het is ideaal voor het bedekken van grote oppervlakken.
 • Latex verfspuit: Een latex verfspuit is het gereedschap dat wordt gebruikt om de verf gelijkmatig op het oppervlak aan te brengen. Het is een essentieel instrument voor het latex spuitproces.
 • Latex spuitmachine: Een latex spuitmachine is een geautomatiseerd apparaat dat het spuitproces vergemakkelijkt. Het is ontworpen voor efficiëntie en snelheid.
latex spuiter

Meer

 • Muurverf spuiten: Muurverf spuiten is vergelijkbaar met latex spuiten en biedt een snelle en gelijkmatige dekking voor muren.
 • Spuitwerk muren: Spuitwerk op muren verwijst naar het proces van het aanbrengen van verf met een spuitmachine. Het staat garant voor een strakke en naadloze afwerking.
 • Airless spuiten: Airless spuiten is een methode waarbij verf wordt aangebracht zonder het gebruik van lucht. Dit resulteert in een gelijkmatige en gestroomlijnde afwerking.
 • Airless spuitwerk: Airless spuitwerk is de term die wordt gebruikt om het schilderproces te beschrijven waarbij airless spuiten wordt toegepast. Het is bekend om zijn efficiëntie en snelheid.
 • Stuc spuiter: Een stuc spuiter is gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk met behulp van een spuitmachine. Dit zorgt voor een gelijkmatige en professionele textuur.
 • Latex spuit: Een latex spuit verwijst naar zowel het gereedschap als het proces van het aanbrengen van latexverf met behulp van een spuitmachine.

Latex Spuiten in de Praktijk

Stappen bij het Latex Spuiten:

 1. Voorbereiding van de Ondergrond: Het succes van het latex spuitproces begint met een goede voorbereiding van de ondergrond. Dit omvat het reinigen, repareren en egaliseren van oppervlakken om een glad resultaat te garanderen.
 2. Maskeren en Afplakken: Om ervoor te zorgen dat alleen de gewenste oppervlakken worden gespoten, is het belangrijk om aangrenzende gebieden zorgvuldig af te plakken en te beschermen.
 3. Keuze van de Latex Verf: Afhankelijk van de gewenste afwerking en de omgeving, moet de juiste latexverf worden gekozen. Matte, glanzende, of satijnen afwerkingen zijn slechts enkele van de opties.
 4. Instellingen van de Latex Spuitmachine: Het aanpassen van de instellingen van de latex spuitmachine is cruciaal voor een optimaal resultaat. De juiste druk, spuithoek en snelheid spelen hierbij een rol.
 5. Gelijkmatig Spuiten: Het spuiten zelf vereist een gelijkmatige beweging om een uniforme laag verf aan te brengen. Overlapping voorkomt strepen en zorgt voor een naadloze afwerking.
 6. Drogen en Uitharden: Na het spuiten moet de verf voldoende tijd krijgen om te drogen en uit te harden. Dit varieert afhankelijk van de gebruikte verf en de omgevingsomstandigheden.

Latex Spuiten: Doe-het-zelf of Professional?

Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of de voorkeur geeft aan professionele hulp, latex spuiten kan op beide manieren worden benaderd. Voor kleinere projecten kunnen doe-het-zelvers overwegen om zelf aan de slag te gaan met een gehuurde latex spuitmachine. Echter, voor grotere projecten of complexe oppervlakken kan het inhuren van een professionele verfspuiter de investering waard zijn. Professionals hebben niet alleen de expertise, maar beschikken ook over geavanceerde apparatuur voor een vlekkeloos resultaat.

Latex Spuiten: Kosten en Overwegingen

De kosten van latex spuiten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project, de staat van de ondergrond, het type verf en de gekozen afwerking. Het is belangrijk om offertes van verschillende professionals te vergelijken en duidelijke afspraken te maken over de omvang van het werk en eventuele bijkomende kosten.

Ons werkgebied

Schildersbedrijf MJF, uw vertrouwde partner voor hoogwaardig schilderwerk in Zuid-Holland en omliggende gebieden. Ons ervaren team staat garant voor vakmanschap en service van topkwaliteit, waarbij we streven naar perfectie in elk project.

Plaatsen

Of u nu in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Schiedam, Vlaardingen, Zoetermeer, Pijnacker, of een andere locatie in Zuid-Holland bent, Schildersbedrijf MJF staat paraat om aan al uw schilderbehoeften te voldoen. Van binnen- en buitenschilderwerk tot gespecialiseerde technieken zoals latex spuiten en airless spuiten, wij leveren duurzame resultaten die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Kwaliteit

Onze toewijding aan vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid onderscheidt ons in de branche. Of het nu gaat om het verfraaien van uw woning of het onderhoud van zakelijke panden, kies voor Schildersbedrijf MJF en laat ons uw visie tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de meerwaarde van ons schildersbedrijf in Zuid-Holland en daarbuiten.

Veel gestelde vragen latex spuiten

Wat is latexspuiten?

Latexspuiten is een gladde muur en plafondafwerking met latexmuurverf. Het is een verfmethode die door het spuiten een stuk sneller gaat dan het traditioneel sauzen met roller en kwast. Dit maakt het ook nog eens goedkoper. Bovendien geeft latexspuiten een veel mooier eindresultaat. Doordat de latexverf wordt gespoten, ontstaan er geen banen en zie je geen aanzetten, zoals je die wel gauw ziet bij het verven met roller en kwast. Het oppervlak wordt gelijkmatig bespoten, zo is de dekking overal gelijk en ontstaan er geen kleurverschillen.

Wat kost latex spuiten per m2?

Wij spuiten latex vanaf 5,75 euro per m2. U dient dan zelf af te plakken en alles voor te bewerken, wij spuiten daarna twee keer latex op de wanden of plafonds. Wilt u liever dat wij alles afplakken en voorbewerken? Dit is uiteraard tegen een meerprijs ook mogelijk, houdt er wel rekening mee dat afplakken en maskeren de meeste tijd van de spuiter in beslag neemt en hierdoor worden de prijzen ook hoger.

Wat zijn de voordelen van het laten spuiten van latex op wanden en plafonds?

Latex spuiten heeft verschillende voordelen. Het zorgt voor een snelle en efficiënte afwerking, waardoor de klus vaak in één dag geklaard kan worden. Daarnaast zorgt het voor een strak resultaat zonder strepen of kwaststreken. Bovendien is latex spuiten ook geschikt voor verschillende ondergronden, zoals beton, stucwerk en gipsplaten.