Glasvliesbehang sterke afwerking voor wanden in nieuwbouw

Glasvliesbehang is een zeer geschikte wandafwerking voor nieuwbouwwoningen. Bent u op zoek naar een duurzame en sterke oplossing voor de afwerking van de muren in uw nieuwbouwwoning? Overweeg dan glasvliesbehang! Bij Schildersbedrijf MJF zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van glasvliesbehang. In deze sectie bespreken we waarom glasvliesbehang een goede keuze is voor nieuwbouwwoningen en hoe wij zorgen voor een perfecte afwerking.

glasvliesbehang

Glasvliesbehang in nieuwbouw

Glasvliesbehang is af te werken in alle beschikbare ral kleuren.

Glasvliesbehang is tot wel 30% goedkoper dan stucwerk!

Wat is glasvliesbehang?

Glasvliesbehang ook wel glasvezelbehang genoemd wordt vervaardigd uit geperste glasvezels, kenmerkt zich door zijn gladde en strakke structuur. Dit resulteert na aanbrenging in een muuroppervlak dat sterk doet denken aan een perfect gestucte muur. De bijzondere structuur van glasvliesbehang biedt tevens de functionaliteit om scheuren in de muur te overbruggen.

  • Glasvliesbehang is duurzaam en sterk
  • Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van glasvliesbehang
  • Glasvliesbehang is een ideale keuze voor nieuwbouwwoningen in verband met de sterkte van het materiaal
  • Het is mogelijk om glasvliesbehang te schilderen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de uitstraling van de muren aan te passen

Glasvlies behang een sterke afwerking

Voor een uiterst strakke afwerking van muren en plafonds in zowel nieuwbouwwoningen als bij aan- en uitbouw van bestaande woningen, adviseren wij het gebruik van glasvliesbehang. Ons assortiment omvat gerenommeerde merken zoals Sps, Sigma, en Sikkens, en andere hoogwaardige merken. Hierdoor garanderen wij altijd de beste kwaliteit producten voor een perfecte afwerking.

Glasvliesbehang prijs per m2

Schakel voor het aanbrengen van glasvliesbehang altijd een vakman in. Schildersbedrijf MJF heeft al vele jaren ervaring met het voorbehandelen van wanden, het aanbrengen van het behang en de afwerking. Hierbij werken we met een totaalpakket. De prijs berekenen we per vierkante meter, inclusief afwerking in een gewenste kleur.

We berekenen geen voorrijkosten in een straal van 20 km vanaf ‘s-Gravenzande. In het glasvliesbehang pakket zijn alle kosten inbegrepen zonder addertjes onder het gras. U ontvangt een uitstekende garantie op al het geleverde werk.

Waarom kiezen voor ons?Onze voordelen
25 Jaar Ervaring en Expertise als Renovlies ExpertHoge kwaliteit werk, Garantie en professionele resultaten
Deskundigheid en FlexibiliteitUitgebreide kennis van de nieuwste technieken en innovaties
Gepersonaliseerde aanpak op maat van uw behoeftenUitstekende klantencontact/overleg

Glasvliesbehang in kleur afwerken

Wij rollen het glasvlies behang in elke gewenste kleur. Desgewenst kunnen we ook vliesbehang met een patroon aanbrengen. Vraag gerust naar de mogelijkheden

Anders dan traditioneel behang, is glasvlies behang zeer sterk en duurzaam. Het is bestand tegen scheuren en kan zelfs dienen als versteviging van muren. Daarnaast heeft het een brandvertragende werking, wat het een veilige keuze maakt voor huizen en gebouwen.

Glasvliesbehang kan ook worden gebruikt als wandbekleding voor een verfijnde en moderne uitstraling. Het kan gemakkelijk worden geschilderd of overgeschilderd en biedt daarnaast diverse mogelijkheden voor decoratie en interieurdesign.

glasvliesbehang glad

Verschillen en vragen over de verschillende soorten behang voor nieuwbouwwoningen.

Even een feit waar veel verwarring op internet over is en je veel verschillende antwoorden over vindt:

  • Glasvezelbehang is geen soort behang, maar een verzamelnaam voor glasvliesbehang (glad) en glasweefselbehang (structuur)
  • Glasvlies behang is gemaakt van geweven glasvezels en is volledig glad
  • Glasvlies behang is glasweefselbehang alleen dan glad van structuur.
  • Renovlies behang is vaak gemaakt van een cellulose van dierlijke of kunststofvezels en papier.

Goedkoop alternatief voor stucwerk

Glasvliesbehang is goedkoper dan stucwerk, zelfs wanneer hier impregneren en spuiten van latex aan te pas komt. Bovendien is het glasvlies zo sterk dat het gemakkelijk scheuren overbrugt. Hierdoor worden lelijke scheuren aan het oog onttrokken. Glasvlies behang is overschilder baar en makkelijk te verwijderen. Wij werken met top kwaliteit 190 grams glasvliesbehang.

Voordelen van glasvliesbehang

Als ervaren schildersbedrijf zien wij veel voordelen in het gebruik van glasvliesbehang voor nieuwbouwwoningen. Glasvlies behang is namelijk niet alleen duurzaam en stevig, maar heeft ook scheuroverbruggende eigenschappen, wat het ideaal maakt voor nieuwbouwwoningen waar muren nog kunnen uitzetten en krimpen. Daarnaast heeft glasvlies behang een brandvertragende werking, waardoor het een veilige keuze is.

Een ander voordeel van glasvliesbehang is dat het de muur verstevigt en een gladde afwerking geeft. Dit zorgt voor een verfijnde uitstraling van het interieur en biedt mogelijkheden voor decoratie en interieurdesign. Het behang is beschikbaar in diverse texturen en stijlen, waardoor het de gewenste uitstraling kan krijgen. Dit maakt glasvliesbehang een veelzijdige optie voor nieuwbouwwoningen.

Glasvliesbehang op maat

Bij Schildersbedrijf MJF begrijpen we dat geen enkele klant hetzelfde is en dat persoonlijke smaak en stijl belangrijk zijn bij het kiezen van wandbekleding. Daarom bieden wij glasvlies behang op maat aan, zodat uw muren perfect passen bij uw interieur. Ons ervaren team van professionals kan glasvlies behang leveren in verschillende designs, zoals uni- of patroonbehang, en in diverse kleuren en structuren. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en samen tot een ontwerp te komen dat bij u past.

Op zoek naar glasvliesbehang voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar!

Glasvliesbehang schilderen

Een groot voordeel van glasvlies behang is dat het overschilderbaar is. Hierdoor biedt het de mogelijkheid om de uitstraling van de muren aan te passen en zo het interieur een nieuwe look te geven. Bij Schildersbedrijf MJF hebben we veel ervaring met het schilderen van glasvliesbehang en kunnen we ieder gewenst resultaat leveren.

Glasvliesbehang kopen

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig glasvliesbehang, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Schildersbedrijf MJF bieden we een ruime keuze aan glasvliesbehang van verschillende kwaliteiten, texturen en designs. Ons deskundig team adviseert u graag over de beste opties voor uw nieuwbouwproject.

We werken alleen met gerenommeerde merken en zorgen voor een snelle en vakkundige levering van het door u gekozen glasvliesbehang. Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden transparante offertes zonder verborgen kosten.

Deskundig advies

Ons team staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies over de beste keuze qua glasvliesbehang voor uw nieuwbouwproject. We begrijpen dat het kiezen van het juiste behang een belangrijk onderdeel is van uw interieurdesign en zorgen er daarom voor dat u de juiste informatie heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct uw glasvliesbehang te bestellen. We helpen u graag verder!

Glasvliesbehang voor renovatieprojecten

Glasvliesbehang biedt uitstekende mogelijkheden voor renovatieprojecten waarbij beschadigde muren worden hersteld en verfraaid. Het behang heeft een scheuroverbruggende werking en kan kleine scheurtjes en barsten bedekken, waardoor de muur er weer glad en strak uitziet. Daarnaast heeft glasvlies behang een brandvertragende werking, wat de veiligheid van het gebouw vergroot. Dit is vooral belangrijk bij oudere gebouwen waar de muren vaak minder stevig zijn en er een verhoogd risico op brand bestaat.

Glasvliesbehang is ook duurzaam en gaat lang mee. Het behang kan goed tegen vocht en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een goede keuze is voor ruimtes zoals keukens en badkamers.

Bij Schildersbedrijf MJF hebben we ervaring met het aanbrengen van glasvlies behang tijdens renovatieprojecten. We zorgen voor een vakkundige installatie en kunnen het behang aanpassen aan de stijl en wensen van de klant.

Conclusie

Als professioneel schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de juiste muurafwerking een belangrijke rol speelt in het interieurdesign van een woning. Glasvliesbehang biedt een uitstekende oplossing voor nieuwbouwwoningen, waarbij duurzaamheid en stevigheid essentieel zijn.

Glasvliesbehang is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Het is verkrijgbaar in verschillende patronen en structuren, waardoor uw muren een verfijnde uitstraling krijgen. Daarnaast is het gemakkelijk overschilderbaar, waardoor u met glasvliesbehang volop mogelijkheden heeft om uw interieur aan te passen aan uw persoonlijke smaak.

Ons team van vakmensen kan glasvliesbehang vakkundig aanbrengen, zodat uw nieuwbouwwoning voorzien is van de beste wandbekleding. Bovendien kunnen wij glasvliesbehang op maat leveren, passend bij uw wensen en stijl. Zo krijgt u altijd het beste resultaat.

Wilt u ook genieten van de voordelen van glasvlies behang voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door onze experts

Wat is beter renovlies of glasvlies?

Renovlies is gemaakt van cellulosevezels en papier, Glasvliesbehang is vervaardigd uit fijne glasvezels die met elkaar zijn verweven en versterkt. Het zijn dus twee verschillende materialen met verschillende eigenschappen. Beide zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Waarom glasvliesbehang?

Glasvliesbehang is een type behang vervaardigd uit geperste glasvezels. De gladde structuur van het behang zorgt voor een uiterst strakke afwerking van de muren. Dankzij zijn buitengewone sterkte kan het uitstekend dienen als een alternatief voor traditioneel stucwerk.

Wat kost glasvliesbehang?

Glasvliesbehang kost tussen de 18 en 22 euro per m2 inclusief afwerking met een schrobklasse 1 latex. Prijzen zijn inclusief schuren, kitten, aanbrengen glasvlies, kitten en sauzen in ieder gewenste ralkleur, zoals bij ralkleur 9010 of 9016.

Wat is het verschil tussen glasvliesbehang en glasweefsel behang?

Beide bestaan uit glasvezelbehang alleen glasvliesbehang is glad en glasweefsel heeft u structuurtje, zoals bijvoorbeeld een fijn ruitje of visgraatje.