Alles over Schildersbedrijf MJF.

Wie ben ik en wij?

Ik ben Mike Helbers de eigenaar en bedrijfsleider van Schildersbedrijf MJF. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in schilder en spuitwerkzaamheden. Wij beschikken over de meeste geavanceerde spuit toestellen en machine`s om elke opdracht goed en snel te kunnen laten verlopen. Voor mijn team van schilders en behangers is geen opdracht te groot. Onze teamleider Marco Smits is een echte topper en zal meestal uw contact persoon zijn op de opdracht zelf. Heeft u meer vragen neem contact op met mij of connect via Linkedin of Facebook.

Mike Helbers

Connect met mij op Linkedin of Facebook: Klik hier

Wat kunt u van mij verwachten?

Zoekt u vakkundige renovlies behangers en of schilders die uw woning kunnen afwerken met renovlies behang, spackspuitwerk of wilt u uw deuren en kozijnen laten spuiten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Schildersbedrijf MJF is momenteel actief in heel Nederland. Bij ons staan 3 kernwaarden voorop: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Kwaliteit

Bij Schildersbedrijf MJF staat de kwaliteit altijd voorop. Het gaat hier om de kwaliteit van onze vakmensen, de kwaliteit van ons materiaal én de kwaliteit van het eindresultaat.

Service

Wij adviseren kosteloos over kleuren en mogelijkheden, en leggen onze werkwijze stap voor stap uit met behulp van onze demostalen. Doet zich onverhoopt een probleem voor tijdens of na de opdracht? Dan proberen we uiteraard in overleg een passende oplossing te vinden, ook dat hoort bij onze service. We gaan voor het beste resultaat en zetten daar graag een stapje extra voor.

Betrouwbaarheid

Vraag je bij ons een offerte aan, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kun je al je vragen stellen en laten wij zien wat de mogelijkheden zijn, met behulp van onze demostalen. We maken duidelijke afspraken en de afspraken die we met je maken komen we na.

Afspraak = afspraak