Alles over Schildersbedrijf MJF.

Ik ben Mike Helbers de eigenaar Schildersbedrijf MJF. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in schilder, behang en spuitwerkzaamheden. Ik ben begonnen als 15 jarige met een Schildersopleiding en heb me opgewerkt tot een meesterschilder. Ik beschik over de meeste geavanceerde spuittoestellen en behangmachine`s om elke opdracht goed te kunnen laten verlopen. Heeft u meer vragen? neem dan contact op met mij of connect via Linkedin of Facebook.

mike

Connect met mij op Linkedin of Facebook

Wat kunt u van mij verwachten?

Zoekt u een vakkundige schilder of renovlies behanger die uw woning kan afwerken met renovlies behang, spackspuitwerk of wilt u uw deuren en kozijnen laten spuiten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Schildersbedrijf MJF is momenteel voornamelijk actief in Zuid Holland. Bij mij staan staan 3 kernwaarden voorop: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Kwaliteit

Bij Schildersbedrijf MJF staat de kwaliteit altijd voorop. Het gaat hier om de kwaliteit van onze vakmensen, de kwaliteit van ons materiaal én de kwaliteit van het eindresultaat. Ik werk regelmatig samen met andere zzp`rs die net als mij alleen kwalitatief goed werk leveren, (de zogenaamde vakmannen laten we thuis) ik blijf uiteraard altijd het aanspreekpunt!

Service

Ik adviseren kosteloos over kleuren en mogelijkheden, en leggen onze werkwijze stap voor stap uit met behulp van mijn demostalen. Doet zich onverhoopt een probleem voor tijdens of na de opdracht? Dan proberen ik uiteraard in overleg een passende oplossing te vinden, ook dat hoort bij mijn service. We gaan voor het beste resultaat en zetten daar graag een stapje extra voor.

Betrouwbaarheid

Vraagt u bij mij een offerte aan, dan nemen ik contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kunt u al uw vragen stellen en laat ik zien wat de mogelijkheden zijn, met behulp van mijn demostalen. Ik maak duidelijke afspraken en de afspraken die ik met u maak, kom ik ook na!

Afspraak = afspraak