Spackspuitwerk

Wat is Spackspuitwerk?

Spackspuitwerk ook wel spack, spac of spak genoemd is een spuitafwerking kalkgebonden materiaal. U ziet spackspuitwerk vaak op plafonds in nieuwbouwwoningen, spack heeft een korrelige structuur. Als u spack laat spuiten kunt u kieze uit fijn, middel en grove structuur. Spack spuiten gebeurd door middel van een grote wormpomp en een compressor. Hierdoor kunnen we verschillende structuren aanbrengen.

spackspuitwerk stalen

Wilt u uw nieuwbouwwoning afwerken met spack?

Wij bieden een totaal afwerking aan voor spackspuitwerk. Spackspuitwerk bestaat uit een meslaag en een korrellaag. Wij spuiten eerst alle spack op de wand en strijken het daarna helemaal glad, dit zorgt ervoor dat oneffenheden en gaatjes volledig dicht zijn.

Dit laten we vervolgens een paar uur of 1 dag drogen, waarna we de zogenaamde korrellaag op de wanden en of plafonds kunnen spuiten.

spackspuiten structuur

Spackspuitwerk prijs per m2

Wij bieden ons werk aan op vierkanten meter basis. Dit is makkelijk voor uw en voor ons. Wij kunnen op basis van uw bouwtekening een schatting maken en na afloop van de opdracht alles nameten.

Wij gebruiken alleen de beste A kwaliteit producten

Wij gebruiken alleen het merk Branderspack, dit is simpelweg de beste kwaliteit verkrijgbaar. Brander spack is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is echter wel een stuk prijziger als gewoon wit. Dus goedkoop sapckspuitwerk heeft u als u voor wit gaat, u kunt dit ook altijd nog zelf een kleurtje geven.

spackspuitwerk

Spackspuitwerk voor- en nadelen

Met goede zorg kan spack ook in een nieuwe woning gespoten worden, denk maar zo, de plafonds spuit de bouwer ook met spack. Bij kwetsbare plekken zal er een gaas worden aangebracht. Hierdoor is de kans op scheuren een stuk kleiner, de garantie op geen scheuren kan in een nieuwbouwwoning nooit worden gegeven.

renovlies behang

Renovlies behang

Wilt u Schildersbedrijf MJF de opdracht laten uitvoeren? Klik dan hieronder voor meer informatie over renovlies.

fotobehang

Fotobehang

Wij kunnen alle foto`s van u omzetten naar een mooi en hoge resolutie fotobehang. Fotobehang op maat is uiteraard mogelijk.

deuren spuiterij

Latex spuitwerk

Zijn uw wanden en plafonds toe aan een opknapbeurt? Kijk dan bij latex spuitwerk.

spackspuitwerk stalen

Spackspuitwerk

Wilt u een goedkope maar snelle afwerking, ga dan voor spackspuitwerk. Klik hieronder en lees verder.