Welkom bij Schildersbedrijf MJF. Uw vakman voor Zuid Holland. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Fotobehang

Fotobehang

Fotobehang met vliesrug is zeer geschikt om een fotobehang op te drukken, omdat het een zeer sterk materiaal is dat tevens scheurvast is. Je kunt foto behang met vliesrug zelfs licht afnemen met een zachte (vochtige) doek. Met dit foto behang zorg je voor een prachtige fotomuur in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of gang, maar ook op kantoor in bijvoorbeeld een vergaderzaal.

Er is een veelheid aan afbeeldingen mogelijk op fotobehang. Schildersbedrijf MJF biedt je een uitgebreide standaard collectie waarbij wij een selectie van afbeeldingen voor je hebben samengesteld. Deze modellen worden in één maat aangeboden, maar kunnen we ook in afwijkende, gepersonaliseerde maten voor jouw muur maken.

Al ons foto behang met vliesrug is van Premium kwaliteit dit houd in dat wij alleen de beste kwaliteit foto`s op vlies laten drukken. Foto behang met vliesrug is het beste soort behang dat er is om foto`s op te plaatsen. Foto behang met vliesrug is een stuk mooier en sterker als een papierenrug, wij gebruiken daarom alleen de beste kwaliteiten op een vliesrug.

 

Schildersbedrijf MJF biedt je een uitgebreide standaard collectie waarbij wij een selectie van afbeeldingen voor u hebben samengesteld. Mocht u voorkeur naar een andere foto gaan, vraag dan aan ons wat wij voor u kunnen betekenen.

[ezcol_1third]Fotobehang New York fotobehangMaat 300×260 cm Prijs 289 euro exclusief montage[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Fotobehang Mountainbike fotobehangMaat 300×260 cm Prijs 289 euro exclusief montage[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Fotobehang Boomstammen fotobehangMaat 300×260 cm Prijs 259 euro exclusief montage[/ezcol_1third_end]

 

U heeft bij ons ruime keuze voor foto behang met een vliesrug, u kunt bij ons kiezen welk fotobehang u wilt en hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen u al het werk uit handen. Wij werken uw wanden voor, brengen eventueel een lijst aan waarin het foto behang word geplaatst en zorgen dat alles netjes naadloos word geplakt en afgewerkt.

Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.

Professionele behangmachine voor foto behang:

fotobehang nieuwbouw

Wij zijn regelmatig werkzaam in de plaatsen: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Naaldwijk, Gravenzande, Wateringen, Den haag , Leiden, Maassluis, Bergambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Delft, RIjswijk, Monster, Alphen aan de rijn, Krimpen aan de ijssel, Capelle aan de ijssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Barendrecht, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Flevoland, Maasstricht, Zuid Holland, enz enz

 

 

 

Facebook
Facebook
YouTube