Glasvezelbehang

Voordelen glasvezelbehang

Het grootste voordeel van glasvezelbehang is dat deze zeer sterk en scheur overbruggend werkt. Andere kenmerken zijn brandvertragend, stootvast en geluiddempend.

We maken onderscheid tussen 3 soorten:

  • Glasweefselbehang
  • Renovlies behang
  • Glasvliesbehang

Het grootste verschil zit hem in de structuur. Glasweefselbehang is gemaakt van gewoven glasvezel. Doordat dit in verschillende patronen gewoven kan worden is deze ook in verschillende structuren te verkrijgen. Op de afbeelding hiernaast ziet u enkele voorbeelden daarvan. De bekendste is het ruitjesmotief welke vaak gebruikt wordt in openbare ruimtes.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is glad en heeft daarentegen helemaal geen structuur. Wanneer dit wordt aangebracht zal het doen lijken alsof de wanden glad gestuct zijn. U combineert zo de sterke eigenschap van het glasvliesbehang en het gladde uiterlijk van stuken. Geheel naar smaak kunt u kiezen voor glasweefsel,- of glasvliesbehang. Dit behang is ook uitermate geschikt om af te werken met een latex muurverf. Wij werken met uitsluitend A kwaliteit behang en muurverf waardoor u de hoogste kwaliteit geleverd krijgt.

Wanneer u interesse heeft in dit pakket kunt u vrijblijvend contact opnemen.