Stuc behang

Schildersdrijf MJF al 25 jaar gespecialiseerd in Stuc behang

U kunt bij ons terecht voor stuc behang op glasvezelbasis, dit is het sterkste soort behang dat er is. Ons stuc behang camoufleert kleine gaatjes en oneffenheden in uw muren en eventueel plafonds. Kies daarom bij nieuwe woningen altijd voor stuc behang.

stuc behang
Waarom stuc behang kiezen?

Stucbehang is een renovlies behang soort, dit is perfect geschikt voor nieuwbouwwoningen. Het renovlies verbergt scheuren en oneffenheden.

Is stuc behang te schilderen?

Het is de bedoeling juist dat het stucbehang nog geschilderd wordt, u kunt het stucbehang door ons laten schilderen in welke kleur dan ook, u kunt kiezen uit alle Ral en Ncs kleuren.

Wat is Stucbehang?

Ons stuc behang ook wel renovlies behang genoemd is gemaakt van papier met glasvezels. Het stuc behang overbrugt kleine scheurvorming in de wanden en zorgt voor een strak en glad geheel. Na het repareren van scheuren en wegwerken van kleine oneffenheden zorgt deze behangsoort (renovlies behang) voor egale muren. Het is sterker en stoot vaster dan het oude soort bouwbehang. Daarnaast voorkomt het verdere haar en krimpscheuren in uw muren. Uw muren zullen er weer als nieuw uit zien na het aanbrengen van stuc behang.

Voordelen van stucbehang.

  • Egaliserend
  • Beschermend en verstevigend
  • Scheur overbruggend
  • Gladde afwerking, zelfde als stucwerk
  • Naadloze afwerking, geen banen te zien
  • Voordeliger als stucwerk
  • Makkelijk overschilderbaar

Inlijmen van het stucbehang met een behanglijmmachine

glasvezelbehang

Stuc behang aanbrengen

Stucbehang zorgt voor een elegante en sfeervolle uitstraling als dit op de juiste wijze wordt aangebracht. Laat dit daarom altijd uitvoeren door een vakman van Schildersbedrijf MJF. Schildersbedrijf MJF is de behangspecialist van Nederland. Uw nieuwbouwwoning wanden zien er op relatief makkelijke wijze eruit alsof ze met stuc zijn afgewerkt. Daarnaast zult u geen last meer hebben van scheuren en is het is kras en stootvaster als stucwerk. Bovendien is stucbehang ook goedkoper als stucwerk. Kortom met stuc behang behaalt u het mooiste resultaat voor de beste prijs.

Stuc behang sausen met latex verf

Dit stucbehang kan in elke gewenste kleur gesaust worden, maar hoe werkt dit? Bij Schildersbedrijf MJF maken we gebruiken van al voorbewerkt/voorgesaust stuc behang. Hierdoor hoeven we minder latex aan te brengen en toch een top eindresultaat krijgen. Helemaal als het icm gaat met onze top A merk latex, zoals bijv Sikkens of SPS, maar kan dat met elke kleur? Jazeker is dit mogelijk, wij kunnen alle kleuren latex maken die u zou willen, u kunt u eigen kleuren stalen ook aanleveren als u wilt. Vraag naar de voorwaarden.

Muren glad maken door stucen of stucbehang?

Muren glad maken kan uiteraard heel goed met stucwerk. Echter, stucwerk heeft ook veel nadelen, zeker wanneer het wordt gebruikt in nieuwbouwwoningen. Nieuwbouwwoningen kunnen de eerste jaren nog scheuren gaan vertonen. Wanneer u de muren heeft laten stucen, dan zult u deze scheuren weer gaan zien. Stucbehang zorgt dat deze scheuren niet zichtbaar worden. Stucbehang is perfect om te gebruiken op muren die kleine krimp en zetscheuren vertonen. Wanneer er grotere scheuren in de muren aanwezig zijn, dan repareren onze stuc behangers dat eerst alvorens er stucbehang wordt aangebracht.

Materialen

Alle te gebruiken verven zijn bij ons van zeer hoge kwaliteit, wij gebruiken allen de te gebruiken voorschriften voor het aanbrengen van de materialen en verven, wij gebruiken merken, zoals Sikkens, Sps en Sigma, dit zijn alle absolute top kwaliteit verven.

Prijzen

Bij woningen ouder dan 2 jaar kunnen wij de werkzaamheden voor 9% btw uitvoeren. Gemiddelde prijzen voor stucbehang zijn tussen de 13 en 16 euro per m2.

Waar zijn wij vaak werkzaam?

WIj zijn werkzaam in heel Nederland en regelmatig werkzaam in bijvoorbeeld Rotterdam, Den haag, Delft, Westland, Leiden, Vlaardingen, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, Dordrecht ect ect