Schilder Westland

Bent u op zoek naar een goed maar goedkoop schildersbedrijf voor betaalbare prijzen in het Westland? Of zit u met de vraag wat een schilder Westland kost? en u wilt meer duidelijkheid over de prijzen van huis schilderen in het Westland? Dan bent u hier helemaal op de juiste pagina beland!

schilder westland

Wij zullen u advies en bespaartips geven over de gemiddelde kosten per m2 (vierkante meter ) of per uur van het opnieuw laten schilderen van uw bestaande of nieuwbouwwoning zo laag mogelijk te houden.

Zowel het schilderwerk aan de binnenkant van uw huis als het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis kan bij de Schildersbedrijf MJF goedkoop worden uitgevoerd!

Buitenschilderwerk van uw woning

Snel een prijsindicatie?

Bereken uw prijs
Aan welke prijzen moet u denken?
Elke schilder rekent natuurlijk een andere prijs. Dit kan zitten in het uurloon maar ook in de offerte die opgesteld wordt. Wij hebben toch voor u geprobeerd een goed overzicht te maken van de geschatte kosten die een schilder kan gaan berekenen in zijn offerte. Een schilder zou op twee verschillende manier zijn prijs vast kunnen stellen. Dit kan dus per uur of per aangenomen werk ( per vierkante meter)

Bedrag per uur: €30 – €45 per uur
Tarief m2: €8 – €20 per m2
Afhankelijk van de ondergrond en de kwaliteit van de verf die gebruikt wordt.

Een mooi afgewerkt huis

Een schilder Westland kan van een oud huis een prachtige woning maken door het aanbrengen van een goede verflaag. Het verschil met uw eigen schilderwerk is toch veel groter dan u zelf zult denken. We zullen u eens een goed voorbeeld geven wat wij hier mee bedoelen. Ook als het gaat over nieuwe houten kozijnen schilderen dan kun je het verschil van het zelf doen of het vakwerk duidelijk zien. Ook zullen de schilderwerken veel langer goed en mooi blijven als u dit laat uitvoeren door een erkende schilder Westland.

Goedkoop kan duurkoop worden

Natuurlijk is een niet erkende schilder Westland zoals een beunhaas goedkoper dan een vakbekwaam schildersbedrijf als we het hebben over de prijzen van schilderwerk. Maar is het wel de moeite waard om voor goedkoop te kiezen? U kunt natuurlijk altijd offertes vergelijken en de wat goedkopere er tussen uit pakken. Maar houd er wel rekening mee dat het verschil van de schilderwerk prijzen wel ergens in terug moet komen. Hoe u het beste alles kunt vergelijken? Wij geven u hier een paar goede voorbeelden.

Materiaal

Wij gebruiken voor buitenschilderwerk in het Westland altijd Sikkens dit is kwalitatief gewoon het beste wat er is.

Is de btw op schilderwerk 9 % of 21%?

  • Is de btw wel verrekend?
  • Welk verf wordt er gebruikt?
  • Uurtarief vergelijken
  • Duur werkzaamheden.

Kosten binnenschilderwerk schilder Westland

Is uw binnenschilderwerk aan vernieuwing toe omdat de verf verkleurd is of gebreken vertoond zoals blaasjes of bladders? Kijk dan niet alleen maar naar de goedkoopste prijzen maar ook eens naar de ervaring van de schilder en de kwaliteit hoe hij zijn schilderwerk aflevert. Binnenschilderwerk heeft een grote invloed op uw gehele interieur. Dus niet alleen de kosten zijn belangrijk ook de eindkwaliteit is iets om over na te denken. Hier ziet u de gemiddelde kosten van van verschillende onderdelen van uw woning.

Oppervlak Gemiddelde kosten incl btw
Dakkapel schilderen € 500 tot aan € 800
Kozijnen schilderen € 300 tot aan € 500
Deuren schilderen € 200 tot aan € 600
Trap schilderen € 400 tot aan € 800
Muren schilderen € 200 tot aan € 1400

Bereken uw prijs voor Schilder Westland

Totaalprijs voor buitenschilderwerk
Als u uw woning goed wilt onderhouden dan is het buitenschilderwerk een van de meest belangrijke aspecten. Het schilderwerk heeft een zeer beschermde functie namelijk het beschermen van uw houten kozijnen, deuren, daklijsten, en buitenmuren. Mocht het zo wezen dat uw buitenschilderwerk er slecht aan toe is wacht dan niet te lang met het opknappen van het schilderwerk. Schakel een professionele schilder in om al uw schilder klussen in een keer af te ronden. Wij raden u aan een totaalprijs af te spreken met de desbetreffende schilder die u inhuurt.

Schilderwerk tarief

Als u een goede schilder wilt inhuren dan is deze niet goedkoop. Een goede vak schilder kost gemiddeld 30 euro per uur. Door het uurtarief in te schatten kunt u zelf is berekenen wat het schilderen van uw trap of kozijn heeft gekost. Om voor u nog meer duidelijkheid op tafel te gooien hebben wij hieronder een prijstabel gemaakt zodat u kunt besparen op de kosten per uur of per m². De bedragen die u ziet zijn gemiddeld genomen.

Kosten schilder Westland Kosten per uur Kosten per m²

Buitenschilderwerk houtwerk €30 – €40 per uur €20 – €40 per m²
Buiten schilderwerk muren €25 – €35 per uur €10 – €20 per m²
Binnenschilderwerk houtwerk €25 – €35 per uur €20 – €35 per m²
Binnen schilderwerk muren sauswerk €25 – €35 per uur €7 – €12 per m²
Binnen schilderwerk muren spuitwerk €20 – €30 per uur €5 – €9 per m²

Schilder Westland prijzen

Als we het over de prijzen gaan hebben is het belangrijk om eerst te weten of u uw huis van binnen of buiten wilt laten schilderen. Er bestaan namelijk binnen en buitenschilders die verschillende tarieven en arbeidsloon berekenen. We zullen u hier een kostenoverzicht geven van de gemiddelde prijzen:

Soort schilder Prijs per m2 Uurtarief
Binnenschilder € 25 – € 30 € 30 – € 35
Sauzen rollen van verf € 9 – € 14
Latex spuiten € 5 – € 9
Buitenschilder € 30 – € 35 € 35 – € 45 per uur of 1 totaal bedrag per opdracht
Als u woning toe is aan een flinke opknapbeurt dan wilt u uiteraard weten wat de prijzen zijn van een schilder?

Vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan voor het opnieuw schilderen van uw woning en bespaar flink op uw nieuwe schilderwerk!!

Btw 9% of 21%

De kosten van schilderwerk kunnen voordelig voor u uitpakken. Dit komt doordat er een regeling is wat woningen die ouder zijn dan 2 jaar maar liefst een 9% btw regeling hoeven te hanteren.Helaas geld dit niet voor het schilderen van een nieuwbouwwoning. U kunt dus 13% btw besparen als u een bestaande woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Op deze manier worden de prijzen van het schilderwerk goed betaalbaar voor u.

Schilder offerte

Als u een schilder offerte wilt gaan aanvragen voor uw schilderwerk binnen of buitens huis dan is het handig meerdere prijsindicaties aan te vragen bij verschillende schildersbedrijven. Door meerdere offertes aan te vragen kunt u de prijzen van schilders en hun schilderwerk beter vergelijken en zo is de kans op teveel betalen nihil. Offertes van schildersbedrijven kunnen erg in prijs schelen. Dit komt omdat het ene schildersbedrijf erg groot is en een ander bedrijf maar met een paar man werkt. Kies nooit voor hele grote schildersbedrijven! Maar voor bedrijven die zich echt betrokken voelen bij u schilderproject. Op deze manier kunt u de beste prijs voor uw schilderwerk uitkiezen.

Schilder Westland prijzen

Wilt u meer weten over ons schilderwerk en de prijzen die hiervoor berekend worden? Dan kunt u altijd even online een offerteformulier invullen. Hierop kunt u aangeven voor welke schilders klus u ons wilt inschakelen. Wij kunnen u dan snel een vrijblijvende prijsopgave sturen. Als u meerdere schilders offertes aanvraagt dan komt u er al snel achter dat wij de voordeligste schilders zijn.