Renovlies behang Pijnacker

Wij van Schildersbedrijf MJF helpen u graag in Pijnacker en omstreken wij hebben 25 jaar ervaring met het aanbrengen en sausen van renovlies en glasvliesbehang in nieuwbouwwoningen. Als u ons inhuurt wordt de stucadoor overbodig. De laatste jaren hebben wij erg veel renovlies aangebracht in Pijnacker en omgeving. U kunt de volgende zijn.

Nieuwbouwwoning in Pijnacker?

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Pijnacker of omstreken en bent u nu aan nadenken wat te doen met de behangklare muren, kies dan voor renovlies behang. Renovlies behang heeft zeer goed eigenschappen die perfect geschikt zijn voor een nieuwe woning. Renovlies voorkomt eventuele krimpscheuren van de muren en is hierdoor dus veel beter geschikt dan stucwerk. 

renovlies pijnacker

Renovlies aanbrengen in Pijnacker

U betaalt bij ons geen reiskosten of eventuele voorrijkosten, dit omdat Den Haag lekker centraal voor ons is. 

Renovlies behang Pijnacker en nieuwbouw?

Renovlies behang is de beste keuze voor nieuwbouwwoningen! Het is een wandafwerking voor een betaalbare rpijs en gaat zeer lang mee, bovendien kunt u het eens per aantal jaar gewoon een keer oversausen met latex (verf)

Waar zijn wij werkzaam?

WIj zijn werkzaam in heel Nederland en regelmatig werkzaam in bijvoorbeeld Rotterdam, Den haag, Delft, Westland, Leiden, Vlaardingen, Zoetermeer, Voorschoten, Pijnacker Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, ect ect

Vraag een vrijblijvende offerte aan: