Renovlies behang nieuwbouw

Renovlies behang nieuwbouw is de beste keuze voor strakke muren in nieuwbouw woningen! Schildersbedrijf MJF is al meer als 20 jaar dé renovlies behang nieuwbouw specialist in Zuid Holland en omstreken. Woont u in Den Haag, Delft, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam of omgeving? Huur ons dan in. Wij plaatsen vakkundig renovlies behang uw nieuwbouw woning op vakkundige wijze in de kleur die u wilt.

Uw nieuwbouwwoning afwerken met renovlies behang?

In nieuwbouw woningen wordt vaak renovlies behang ingezet om behangklare muren af te werken. In de eerste jaren werkt een nieuwbouwwoning nog en is het niet handig om te stuken. Er zullen nog scheuren ontstaan. Renovlies behang is dan een goed alternatief. Het is goed overschilderbaar en oogt strak. In sommige gevallen kan behang ook geluiddempend werken.

Renovlies behang nieuwbouw voordelen:

Door de structuur en het materiaal van renovlies behang is het zeer gemakkelijk te schilderen en of te spuiten met latex. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand naar uw eigen smaak inrichten, meestal zonder dat u de muur eerst moet laten stucen. Door de dikke hechtingslaag van reno vlies behang nieuwbouw is het vaak al voldoende om 1 laag latex er overheen te sausen voor een mooi resultaat.

Renovlies behang voor nieuwbouw is brand en stootveilig

Renovlies behang op glasvezelbasis is niet brandvertragend, waardoor de veiligheid in uw pand vergroot wordt. Daarnaast is het reno(vatie)vlies behang nieuwbouw ook bestand tegen een stootje.

Werkt scheur overbruggend en verbergt oneffenheden

Doordat reno(vatie)vlies behang nieuwbouw erg sterk en stevig is kan het gemakkelijk op de muren worden aangebracht waar al enkele krimp en of scheurtjes in zitten. De scheuren worden door het behang afgedekt en zijn vervolgens niet meer zichtbaar. Hierbij moet u wel goed opletten welk soort reno(vatie)vlies behang u hiervoor kiest, voor nieuwbouwwoningen kunt u het beste reno(vatie)vlies 150 gram behang nemen, dit is uitermate geschikt voor nieuwbouw. Laat u adviseren door een specialist van Schildersbedrijf MJF.

glasvezelbehang renovlies nieuwbouw

Renovlies behang voor nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen worden vaak behangklaar opgeleverd, dit houdt in dat u direct moet kunnen beginnen met behangen. U kunt ervoor kiezen om een decoratief patroon behang te gebruiken of dat u de woning laat afwerken met reno(vatie)vlies behang, waarna u zelf een mooie kleur kunt kiezen om het renovlies mee af te werken. In tegenstelling tot stucwerk is reno(vatie)vlies makkelijk aan te brengen en bovendien is renovlies ook een stuk goedkoper als stucwerk inclusief sausen.

Kwaliteiten en verven

Schildersbedrijf MJF gebruikt enkel A merken, zoals bijvoorbeeld Sikkens, Sps en Simple Stuc behang.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan: