Plafond spuiten

Nieuwe verflaag door het plafond te spuiten?

Plafond spuiten? Wilt u uw woning, kantoor of bedrijfshal weer opfrissen met een nieuwe verflaag? Wij kunnen dit eenvoudig voor u spuiten met onze latex spuitmachines, spuiten van latex op plafonds geeft een zeer strak en mooi eind resultaat.

plafond spuiten met latex
Plafond spuiten wat kost dit?

Dit is afhankelijk van uw keuze, er zijn vele verschillende soorten/kwaliteiten latex verkrijgbaar in allerlei soorten en klasse. Sommige oppervlakte hebben geen schrobklasse nodig, zoals bijv een plafond, hiermee kunt u al op de kosten besparen met bijv het plafond te spuiten.
deuren spuiterij

Gemiddelde prijs per m2 incl. btw en materiaalkosten

Plafond spuiten in Wit

Spuiten plafonds zonder afplakken | 3,50 en 5,50 euro per m2.
Spuiten plafonds met afplakken | 6,50 en 8,50 euro per m2

Plafond spuiten in kleur

Spuiten plafond zonder afplakken | 4,50 en 6,50 euro per m2.
Spuiten plafonds inclusief afplakken | 7,50 en 9,50 euro per m2

De prijzen per m2 voor het plafond spuiten verschillen niet veel van elkaar, maar houd rekening met een groter verschil in de totaalprijs naarmate u meer m2 laat spuiten. Ook hanteren niet alle schilders hetzelfde tarief voor het spuiten van uw plafond. Om zeker te weten dat u een goede prijs krijgt, is het verstandig om offertes op te vragen bij meerdere bedrijven.

Plafond spuiten met latex Goedkoop en snel

  • Bepaal zelf de uitstraling
  • Eventueel in kleur aan te brengen
  • Verf verkrijgbaar is verschillende klasse`s
  • Streeploos eindresultaat
  • Goedkoop en snel

Veel voorbereiding nodig

Ondanks dat de prijzen voor het plafond spuiten per m2 niet heel hoog zijn, loopt het totaalbedrag behoorlijk op als u meerdere plafonds laat spuiten. Het is daarom niet gek dat u op zoek bent naar manieren om te besparen op dit bedrag. Lees hier hoe u dit het best doet.

Zelf afplakken geld besparen?

De kans op nevel in de woning is met name bij latex spuiten erg groot. U wilt uiteraard niet dat er verf op uw meubels terechtkomt. Het is daarom verstandig om de kamer leeg te maken en kozijnen en muren af te plakken met plastic en schilderstape. Om er voor te zorgen dat de vloer netjes blijft is het verstandig om een stucloper neer te leggen die de verfnevel opvangt. Dit is iets wat wij standaard uitvoeren bij elke opdracht. Wilt u besparen op de kosten door dit zelf alvast te doen? Bespreek dit van tevoren met ons, zodat wij u tips kunnen geven welk materiaal hiervoor nodig is.

Komt u in aanmerking voor een lager BTW tarief

De Belastingdienst heeft voor bepaalde diensten een verlaagd BTW tarief ingesteld. Heeft u een woning die ouder is dan 2 jaar? Dan hoeft u slechts 9% btw te betalen over het spuiten van uw plafond in plaats van de normale 21%. Dit scheelt natuurlijk flink in de totale kosten. Let er daarom goed op dat uw schilder dit verlaagde btw tarief rekent. Dit lagere tarief geldt voor meerdere klussen in en rondom het huis. Ook bij renovlies behang, latex spuiten en spackspuitwerk geldt het verlaagde BTW tarief van 9%.

Profiteer van combinatie korting

Met is mogelijk om te profiteren van combinatie korting door meerdere schilderopdrachten in huis in één keer uit te laten voeren door de schilder. Bent u van plan om binnenkort ook de kozijnen te schilderen of de muren te laten spuiten? Vraag een offerte aan voor alle klussen en vraag wat de korting is als u alle klus laat uitvoeren door dezelfde schilder. Als u zelf geen andere schilderklussen heeft, zijn er misschien wel buren die nog schilderklussen hebben en willen profiteren van kwantumkorting. Vraag daarom na of er meer buurtbewoners zijn die een schilderklus hebben.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het spuiten van uw plafond? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: