Latex spuitwerk muren en plafonds

spuiten verf

Latex spuitwerk op wanden en plafonds

Latex spuitwerk is tijd besparend en geeft een mooi en strak eind resultaat, wij van Schildersbedrijf MJF brengen de latex of muurverf niet aan met kwast en roller, maar spuiten de latex met een airless latex spuitmachine. Het rollen laat een structuur achter, terwijl je hier met spuiten geen last van hebt. Door de latex te spuiten krijg je gladde strakke wanden en plafonds in allerlei ral kleuren. Bovendien neemt het minder tijd in beslag dan traditioneel rollen sausen van de latex. Ondergronden met structuur, zoals Spachtelputz, Spackspuitwerk en renovlies behang zijn hierdoor zeer gemakkelijk te spuiten.

Snel en goedkoop! Zelf afplakken of laten doen?

Wist u dat latex spuitwerk helemaal niet duur is als u zelf afplakt?, Vraag naar de voorwaarden!

deuren spuiterij
latex spuitwerk

Voordelen van latex spuitwerk

Materialen

Wij werken met zeer professionele A kwaliteit latex en muurverven, zoals Sikkens, Sps, Simplestuc en Sigma, dit zijn zeer goede kwaliteit muurverven en latexen. De muurverven en latexen zijn geschikt voor binnen en buiten en deze kunnen wij spuiten in elke gewenste ral kleur.Heeft u een eigen kleur? ook die kunnen we maken en spuiten met onze latexspuit. Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvende offerte klik dan op onderstaande knop.

Wij zijn regelmatig werkzaam in de plaatsen

WIj zijn werkzaam in heel Nederland en regelmatig werkzaam in bijvoorbeeld Rotterdam, Den haag, Delft, Westland, Leiden, Vlaardingen, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, ect ect

Veel gestelde vragen over latex spuitwerk?

Isoleren van ondergronden?

Sterk zuigende en verontreinigende ondergronden zoals, nicotine, lijmresten, vochtplekken dienen vooraf te worden behandelt (isoleren), voordat de latex aangebracht kan worden.Dit bevordert de hechting en sluit het doorlekken van verkleuringen en vuil uit de onderlaag uit.

Moeten mijn wanden of plafonds geimpregneerd worden?

Zijn uw wanden vers of pas gestuct en is er nog niks gedaan aan de wanden of plafonds? Wilt u deze wanden en plafonds afwerken met latex? dan dient er eerst een grondlaag (primer) gespoten te worden, dit bevordert de hechting van de latex en zorgt voor een strakker en netter eind resultaat. Wij adviseren altijd om de primer aan te latex brengen door een professioneel, want mocht u teveel of te weining aanbrengen kunnen er strepen een aanzetten in komen, ndat de latex is aangebracht.

Latex spuiten in kleur of in wit?

Latex kan in elke kleur gemengd worden. Wel dient u er rekening mee te houden dat latex met donker pigment altijd duurder is om zowel te spuiten als te kopen. Dit neemt niet weg dat spuiten met gekleurde latex erg mooi kan zijn.

Geeft latex spuiten veel rommel?

Er heerst onder mensen nog altijd het idee dat latex spuiten veel rommel geeft. Dit hoeft niet zo te zijn. Helaas zijn er een aantal spuiters die zeer weinig aandacht aan het afplakken besteden en dan kan het wel een rommel worden. Wij plakken altijd vooraf netjes af en werken netjes en laten de boel ook weer netjes achter.

Ventileren?

Na het latex spuiten dient er altijd voldoende te worden geventileerd. Gebeurt dit niet voldoende of kan het vocht niet naar buiten, dan slaat dit terug op het materiaal en ontstaan er verkleuring.

Zelf afplakken?

U kunt ervoor kiezen of wij of dat jullie zelf afplakken.

Doorslaan bruine en gele vlekken

Het doorslaan van plekken en/of bruine vlekken kan veroorzaakt worden door verontreinigende ondergronden of vochtplekken. Het isloeren van de ondergrond verhelpt vaak dit probleem.

renovlies behang

Renovlies behang

Wilt u Schildersbedrijf MJF de opdracht laten uitvoeren? Klik dan hieronder voor meer informatie over renovlies.

fotobehang

Fotobehang

Wij kunnen alle foto`s van u omzetten naar een mooi en hoge resolutie fotobehang. Fotobehang op maat is uiteraard mogelijk.

deuren spuiterij

Latex spuitwerk.

Zijn uw wanden en plafonds toe aan een opknapbeurt? Kijk dan bij latex spuitwerk.

spackspuitwerk stalen

Spackspuitwerk

Wilt u een goedkope maar snelle afwerking, ga dan voor spackspuitwerk. Klik hieronder en lees verder.