Welkom bij Schildersbedrijf MJF. Uw vakman voor Zuid Holland. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Latex spuitwerk

Latex spuitwerk is tijdbesparend en geeft een zeer mooi en strak eindresultaat, wij Schildersbedrijf MJF brengen latex of muurverf niet op met de kwast en roller, maar we verspuiten de latex met een airless latex spuitmachine! Het rollen laat altijd een structuur na, terwijl je daar met het verspuiten van de latex of muurverf geen last van hebt.

Door de latex of muurverf te verspuiten krijg je gladde en strakke wanden en plafonds. Bovendien neemt het minder tijd in beslag. Ondergronden met structuur zoals stucwerk, spackspuitwerk, renovlies behang en spachtelputz zijn perfect om te spuiten.

Pluspunten van Latex spuitwerk zijn:

  • Latex spuitwerk is snel in de uitvoering.
  • Latex spuitwerk is goedkoper dan het traditionele rollen.
  • Latex spuitwerk geeft een strak en glad resultaat.
  • Latex spuitwerk geeft geen aanzetten of strepen zoals je met een roller wel heb.
  • Latex spuitwerk kan in alle kleuren gespoten worden.
  • Afhankelijk van de het aantal vierkanten meters altijd in 1 of 2 werkdagen klaar voor oplevering.
  • Uw huis en of appartement  beter/sneller verkoopbaar door het er weer fris uit te laten zien met een nieuwe laag latex op wanden en plafonds.

Materialen:

Wij werken met zeer professioneel A kwaliteit latex en muurverven, zoals Sikkens, Prinssen, en Bristol dit zijn zeer goede kwaliteit muurverven en latexen. De muurverven en latexen zijn geschikt voor binnen en buiten en deze kunnen wij spuiten in elke gewenste ral-kleur. Heeft u een eigen kleur ook die kunnen wij spuiten.

Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.

latex-spuiten

Wij zijn regelmatig werkzaam in de plaatsen:
Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Naaldwijk, Gravenzande, Wateringen, Den haag , Leiden, Maassluis, Bergambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Delft, RIjswijk, Monster, Alphen aan de rijn, Krimpen aan de ijssel, Capelle aan de ijssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Barendrecht, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse Noordwijk, Katwijk, Ter aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Flevoland, Maasstricht, Zuid Holland, enz enz

 

Veel gestelde vragen over latex spuitwerk?

Isoleren van ondergronden ?
Sterk zuigende en verontreinigde ondergronden zoals nicotine, lijmresten, vochtplekken dienen vooraf te worden behandelt (isoleren), voordat de latex aangebracht kan worden. Dit bevordert de hechting en sluit het doorlekken van verkleuring en vuil uit.

Moeten mijn wanden of plafonds geimpregneerd worden?                                                                                                                                                                                                                                 In ons eigen merk latex zit standaard impregneermiddel die ongelijke zuiging doet opheffen. Mocht u een ander merk latex willen gebruiken dan dient er apart te worden geimpregneerd. Impregneren zit nooit bij de prijs in. Wij adviseren altijd ons merk latex te nemen om teleurstelling te voorkomen dat u een verkeerde keuze maakt, wij zijn niet verantwoordelijk voor uw keuze omdat onze verf  en werkwijze special is samengesteld voor latex spuitwerk, bij een eventueel bezoek zal ik dit ook uitleggen.

Wit of op kleur ?
Latex kan in bijna elk gewenste kleur gemengd worden. Wel dient u er rekening mee te houden dat spuiten op kleur iets duurder is dan spuiten in standaard wit. Neemt niet weg dat kleurspuiten erg mooi is.

Geeft latex spuitwerk veel rommel ?
Er heerst onder de mensen nog altijd het idee dat latex spuiten veel rommel geeft. Helaas zijn er een aantal spuiters die daar weinig aandacht aan besteden. Wij plakken alles voordien af, werken netjes en laten de boel schoon achter.

Ventileren ?
Na het latex spuiten dient er allereerst voldoende te worden geventileerd. Gebeurt dit niet voldoende of kan het vocht niet naar buiten, slaat dit terug op het materiaal en ontstaat er verkleuring.

Zelf afplakken ?
Afplak werkzaamheden voeren wij zelf uit vanwege de nauwkeurigheid waarmee dit dient te gebeuren.

Doorslaan / bruine vlekken ?
Het doorslaan van plekken en/of bruine vlekken kan veroorzaakt worden door verontreinigde ondergronden of vochtplekken. Het isoleren van de ondergrond verhelpt vaak dit probleem

Facebook
Facebook
YouTube