Uitvoering

Werken jullie ook in bestaande woningen?

Nee, wij werken niet in bestaande woningen, dit heeft te maken met eventuele beschadigingen die kunnen gebeuren aan de inboedel en dergelijke. Ook zijn de wanden vaak niet behangklaar of geschikt voor renovlies behang. Bij nieuwe woningen hoeven wij geen rekening te houden met eventuele personen en of buren. 

Waarom moeten alle vertrekken leeg zijn van spullen?

Om alle werkzaamheden goed te laten verlopen is het belangrijk dat alle ruimtes leeg zijn, voor onze behangtafel en lijmmachine hebben wij alle ruimte nodig. Ook voor het sausen hebben we ruimte nodig voor bijvoorbeeld onze stok met roller en of latexspuit. Veel spullen op de werkplaats vergroot ook de kans op een ongeluk, aangezien er de gehele dag gelopen wordt door de woning heen.

Waarom moeten we de kleuren 1 week van tevoren doorgeven?

In verband met het bestellen en voorbereiden van de werkzaamheden en om misverstanden te voorkomen. Wij willen daarom graag alvast alles op papier hebben.

Waarom kunnen er niet gelijktijdig andere werkzaamheden uitgevoerd worden?

Het maken van een badkamer is heel veel werk en levert veel stof op, ook hebben de installateurs vaak 1 of meerdere kamers nodig voor hun materiaal en nog een kamer voor alle materialen van de badkamer. Dit maakt het voor ons onmogelijk om samen te werken in 1 huis.

Hoe snel kunnen jullie na oplevering starten? want wij denken dat jullie de eerste zijn in ons nieuwbouwwoning?

Bij vroegtijdig met ons af te spreken bent u verzekerd dat wij er op de afgesproken datum zijn. Wij vragen u ons goed op de hoogte te houden van de opleveringsdatum. 

Werken jullie ook tijdens vakanties en of bouwvak?

Wij werken altijd door in deze periodes, alleen met kerst en oud en nieuw werken wij niet.

Waarom kunnen wij niet onze vloer al neerleggen, jullie kunnen hem toch gewoon afdekken?

Onze offertes zijn gebaseerd op een lege nieuwbouwwoning, zodoende kunnen wij ook eventuele schades beperken. Wij werken met zware ladders en ander materiaal, hiermee kan altijd een ongeluk gebeuren. 

Waarom moeten we vaak 8 a 10 dagen vrij houden, terwijl er niet alle dagen werkzaamheden worden uitgevoerd?

Wij hebben erg veel te maken met verschuivingen, zodoende kunnen wij bij iedereen onze afspraak nakomen.

Kunnen jullie per verdieping werken , bijvoorbeeld eerste de begane grond  zodat de keuken en vloer geplaatst kan worden beneden en jullie later boven verder gaan?

Helaas is dit niet mogelijk voor ons ivm onze lijmen. Wij kunnen dan ook niet van onze werkwijze afwijken.

Ik zelf kan niet bij de oplevering van de woning zijn, zouden jullie een andere keer kunnen komen?

Nee helaas is dit niet mogelijk. De laatste dag van de werkzaamheden hebben we al onze kwasten en rollers nog nat, dus dan kunnen we makkelijk nog even iets bijwerken. Om later voor een kleinigheid terug te komen hebben wij niet berekend in onze offerte. Het is de bedoeling dat er bij oplevering goed gekeken wordt of er nog iets is waar jullie niet tevreden mee zijn en dit zal dan direct naar tevredenheid worden bijgewerkt.

Waarom komen jullie niet terug als we `s avonds of de dagen erop als er nog kleinigheden op de wanden te zien is?

Omdat we een nauwkeurige oplevering hebben dan is `dat` het moment om eventuele oneffenheden nog aan te geven, zodat we dit direct kunnen bijwerken. Dit alles is om te voorkomen dat de man of vrouw `s avonds of de dag erop terecht wordt gewezen op kleinigheden die bij de oplevering niet gezien waren door de man of vrouw. Wij leveren ons werk altijd naar ons eigen geldende maatstaven op. Ook wij willen graag tevreden zijn met ons werk. Ook willen wij u erop wijzen dat het nog altijd ambachtelijk vakwerk is, zoals schilderwerk etc. Er is niks echt perfect, het blijft handwerk, maar wij doen ons best voor u.