Steen behang

Op zoek naar een behanger die perfect en strak voor u steenbehang kan aanbrengen? Schildersbedrijf MJF uit Zuid Holland kan u wanden strak afwerken met steen behang.

Wat is steen behang?

Steen behang is een vliesbehang met een print/patroon. Uiteraard kunnen wij allerlei verschillende soorten stenen behang leveren en aanbrengen bij u.

steen behang
Steen behang

Wat kost steen behang bij Schildersbedrijf MJF?

Steenbehang kosten bedragen gemiddeld tussen de 15 en 20 euro per m2 exclusief btw. Mocht uw woning ouder zijn als 2 jaar dan komt u mogelijk voor de 9% btw regeling in aanmerking.

Over ons

Schildersbedrijf MJF is een professioneel schilders en behangbedrijf uit Zuid-Holland. Schildersbedrijf MJF biedt u een compleet aanbod op het gebied van schilderwerken: Binnen- en buitenschilderwerk, Renovlies behang, Latex spuiten, Spackspuitwerk. Voor zowel uw grote als kleine schildersopdrachten staan wij voor u klaar. Bekijk direct al onze diensten op schildergebied in onderstaand overzicht. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Op zoek naar een behanger die perfect en strak voor u steen behang kan aanbrengen? en wij leggen u uit waarom u geen renovlies behang Gamma moet kopen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte