Plafond zwart verven

Een plafond zwart verven is één van de meest populaire trends in 2021. Het is een echte tijdloze kleur. Met deze kleur heb je vaak of mensen die het helemaal mooi vinden of mensen die het juist helemaal niets vinden. Ertussenin bestaat eigenlijk niet. Maar hoe zit dat eigenlijk met een zwart plafond?

Plafond Zwart maken?

Een plafond zwart verven kan je doen door een een goede professionele binnen muurverf te gebruiken, je kunt niet even naar de bouwmarkt gaan voor een zwarte binnenmuurverf. Deze dekt namelijk zeer slecht en je moet al snel 3 a 4 of 5 keer het plafond doen. Een zwart plafond is voor heel veel situatie een goede uitkomst, oneffenheden zie je minder en eventuele stroom draden of eventuele andere systemen vallen hierdoor minder op. We zien dat hier elk jaar meer en meer vraag naar is, veel groter bedrijven met bedrijfshallen maken gebruik van deze super dekkende binnenmuurverf voor het plafond. Je moet dan denken aan supermarkten zoals, de Jumbo, Albert Heijn, Bol.com maar ook aan sportscholen zoals smart fit.

zwart plafond verven
Zwart plafond verven

Zwarte muurverf voor het plafond 1 keer dekkend?

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, bij de juiste laagdikte dekt ons product ineens over wit. Natuurlijk is dit niet zo bij een zuigende ondergrond. In alle andere gevallen dekt hij direct. Dit bespaard enorm in het uurloon maar ook in het materiaal. Je moet er toch niet aan denken om 600, 800 of 1000m2 opdrachten 2 keer ipv 1 keer te doen. Ook de schilders kunnen hier grote voordelen mee doen. In de offerte kun je namelijk altijd de beste prijs neerleggen, collega’s moeten altijd 2 keer met een muurverf.

Muurverf voor een zwart plafond

Waar moet een zwarte muurverf voor het plafond aan voldoen? We hebben hoge eisen gesteld aan de juiste producten voor een zwart plafond. Alleen hiermee kunnen wij dit product leveren voor grote prjecten. Natuurlijk hebben we een super prijs voor deze producten doordat we erg groot kunnen inkopen.

Extreem goede dekking

  • Mat resultaat
  • Geen vlekken
  • Diep zwarte kleur
  • Goede hechting

Zwarte muurverf spuiten?

Voor de grote projecten zoals bedrijfshallen of grote bedrijfspanden is het snel en makkelijk om de zwarte muurverf te spuiten met een latex verfspuit. De besparing om uurloon is hierdoor enorm. Wij adviseren dan ook om projecten boven de 100m2 aan te brengen met een latex verfspuit.

Plafond zwart verven

Ook in de woonkamer komen wij af en toe een aanvraag tegen voor zwarte muurverf, dit geeft een luxe uitstraling en is uniek. Zwarte muurverf voor in de woonkamer is de laatse 2 jaar een trend geworden. De meeste mensen nemen natuurlijk een witte of ralkleur 9010 muurverf voor het plafond, wil je echt wat anders? Kies dan voor een mat zwarte binnen of buiten muurverf voor het plafond.

Zwart plafond slaapkamer

Wat is er nu mooier dan een zwart plafond in de slaapkamer, het lijkt nu net alsof je naar de hemel kijkt. Wij kunnen natuurlijk een proffessionele muurverf leveren voor in de slaapkamer.

Zwart plafond winkel

Winkels en bedrijfspanden voorzien van een zwart plafond? Wij leveren de beste diensten voor een strakke prijs. Door de winkel en bedrijfspand plafonds te behandelen met een zwarte binnen muurverf is het niet meer nodig om een systeem plafond aan te schaffen. Doordat het plafond mooi diep zwart is zie je geen bedrading meer.

Zwart plafond magazijn

Ook aan magazijnen en fabriekshallen leveren wij geregeld de zwarte muurverf voor het plafond. Lelijke draden zijn hierdoor niet meer zichtbaar. Zwart plafond magazijn is erg makkelijk met onze mat zwarte muurverf.

Zwart plafond welke ral kleur?

Er zijn diverse soorten zwarte kleuren, het is belangrijk om een diep diep zwarte kleur te kiezen. Dit is de Ral kleur 9005, andere zeer donker zwarte kleuren zijn

Ral kleur 9005
Ral kleur 9004
Diep zwart kleur
100% Zwart

Waar voert Schildersbedrijf MJF werkzaamheden uit?

Schildersbedrijf MJF voert voornamelijk werkzaamheden uit in de volgende steden: Rotterdam, Voorburg, Den Haag, Delft, Westland, Voorschoten, Leiden, Vlaardingen, Zoetermeer, Maassluis, Naaldwijk, Vlaardingen, ’s-Gravenzande, Voorschoten, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Amsterdam, Haarlem, Lisse, Noordwijk, Katwijk, Ter Aar, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, De Lier, Dordrecht, Sliedrecht, Drechtsteden, Papendrecht, Honselersdijk, Zoeterwoude dorp, Zoeterwoude, Valkenburg, Amsterdam, etc.

Wilt u uw plafond zwart laten spuiten of sausen neem dan contact met ons op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]