Deuren spuiten

Deuren spuiten is een heel stuk mooier dan traditioneel schilderwerk. Wij spuiten allerlei soorten deuren. De ondergrond maakt eigenlijk niet uit, want overal hebben we de juiste coating en grondlaag voor. Dus of u nu een draaideur, een zwaaideur of een schuifdeur heeft, wij zorgen voor een perfecte coating. Wij spuiten de deuren altijd in onze eigen stofvrije spuitcabine . Door het spuiten van de deuren in deze beschermde omgeving kunnen wij de hoge kwaliteit bieden die we dan ook beloven. 

deuren spuiten

Wat kost lak spuitwerk van deuren?

Elke deur is anders, dus wij vragen u om een foto te sturen van de eventuele deur, zodat wij op basis hiervan een prijs kunnen maken voor de deuren te spuiten. Deuren met verf spuiten is mooi en strak en niet te vergelijken met traditioneel schilderwerk met kwast en roller. Spuitwerk van deuren is een stuk mooier.

Kunnen jullie op lokatie onze deuren spuiten?

Ja, het is mogelijk dat u de deuren brengt, ook kunnen wij ze ophalen en of op lokatie spuitwerk uitvoeren. Voor het spuiten van deuren op lokatie gebruiken wij een air assist verfspuit systeem een Graco 395. Met dit verfspuit systeem kunnen wij een laagdikte aanbrengen van 200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast maar 70mu wordt aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld van zwart naar wit in één behandeling dekkend gespoten worden. Mocht er meer verf nodig zijn dan spuiten we dit uiteraard. Ons verf is enorm goed dekkend en dit zult u ook terug zien in het werk. Spuiten op lokatie vereist wel extra afplakwerkzaamheden, zoals u kunt zien op de foto`s. Daarom komen wij voor het spuiten op lokatie altijd eerst kijken hoeveel extra werk dit zal zijn. Uiteraard kunt u ook zelf afplakken om kosten te besparen.

Deuren spuiten op lokatie:

deuren en kozijnen spuiten
gespotendeuren
deurenenkozijnen
verf spuiten

Kozijnen spuiten:

Uiteraard kunnen wij ook eventuele kozijnen Schilder Westland gelijk mee spuiten met zijdeglans of hoogglanslak. Wist u dat je met een verfspuitsysteem drie keer sneller verft dan met een verfroller of kwast? Een slimme manier om je gestucte muur snel en egaal te schilderen. Als je kiest voor verf te spuiten, heb je namelijk niet te maken met een zichtbare aanzet van de verfroller of ongelijke kwastvegen. Kortom: je bereikt een strakker resultaat in minder tijd.

Voordelen spuitwerk:

  • Grote laagdikte lak spuiten ( tot wel 200mu, met kwast max 70mu) = altijd dekkend.
  • Zowel muren, plafonds als deuren en kozijnen spuiten met verf
  • Minder druk + rustiger spuiten
  • Minder nevel
  • Zijdeglans en Hoogglans
deuren spuiten

Kwaliteiten van de (lak) verf

Wij werken met professionele A kwaliteit verf, latex en en muurverven, zoals Sikkens, Prinssen, Bristol en Sigma dit zijn zeer goede kwaliteit muur (verven) en latexen. De muur (verven) en latex (en) zijn geschikt voor binnen en buiten en deze kunnen wij spuiten in elke gewenste ral-kleur. Heeft u een eigen kleur ook die kunnen wij spuiten.

Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.