Algemene vragen over onze werkzaamheden.

Is het mogelijk renovlies en glasvlies in een nieuwbouwwoning aan te brengen?

Jazeker is dit mogelijk, dit is zelfs de beste keuze ivm eventuele scheuren die optreden bij nieuwe woningen. Stucwerk zal altijd gaan scheuren.

Kan renovlies en glasvliesbehang in verschillende kleuren?

Jazeker het kan in elke ncs en ral kleur worden afgewerkt.

Werken jullie ook in bestaande woningen?

Jazeker dit is mogelijk, alleen hiervoor krijgt u een aangepaste offerte op basis van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Kunnen jullie ook renovlies of glasvlies bij ons op het plafond aanbrengen?

Ja hoor dit is ook mogelijk, ook hiervoor krijgt u een aangepaste offerte.

Wat is het verschil tussen renovlies en glasvlies?

Beide zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen, glasvlies is iets duurder en iets sterker, maar renovlies is ook prima. Als wij de keuze zouden hebben dan zouden wij voor glad glasvlies kiezen.

Krijgen wij garantie bij Schildersbedrijf MJF?

Jazeker wij bieden een prima garantie op al onze schilder en spuitwerkzaamheden, hierdoor heeft u hier echt geen omkijken naar.

Werken jullie per aangenomen prijs, per m² of per uur?

Schildersbedrijf MJF hanteert meestal 2 soorten berekening tarieven, een uurloon een vaste prijs of een prijs per vierkanten meter. Maar wat zijn de prijzen van een schilder en of renovlies behanger nou precies? Wij rekenen met een uur prijs, bijv wanneer de opdracht moeilijk in tijd is in te schatten. Laat je een groot oppervlak schilderen, zoals bijvoorbeeld een plafond of de muur? Dan hanteren wij een prijs per vierkanten meter. Deze prijzen kunnen dus verschillen bij de werkzaamheden. De prijs kan bijvoorbeeld ook hoger worden als er bijvoorbeeld een hoogwerker gehuurd moet worden om het werk uit te voeren.

Is er een laag btw tarief op schilder, behang en spuitwerk?

Schakel je een erkend schildersbedrijf zoals ons uit? Dan geldt er mogelijk een laag btw-tarief van 9%. Het huis moet wel aan een aantal voorwaarde voldoen. Het huis moet bijvoorbeeld 2 jaar oud zijn. Werkzaamheden die onder het lage btw tarief vallen zijn de voorbereidingen, lakken en bijv beitsen. Voor meer info over het lage btw tarief, neemt u een kijkje op de website van de Belastingdienst.

Gebruik van materialen/merken | Schildersbedrijf MJF

Schildersbedrijf MJF gebruikt alleen hoogwaardige A merken, zoals bij Sikkens en Sps. Wij gebruiken alleen materialen en verven waar wij absoluut zelf en onze leverancier achter staan, hierdoor hebben wij en jullie een prima garantie op al het werk.

Zijn wij gediplomeerde vakmensen?

Jazeker, ik zelf en mijn collega zijn alle gediplomeerd in schilderwerken en weten dan ook precies hoe werkzaamheden in het Schildersbedrijf op een veilige en verantwoorden manier te worden uitgevoerd.

Mocht u nog vragen hebben stuur mij een email!

Contact